KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

1.SFL: do prestižne 6. zmage v izdihljajih tekme

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔21.december 2013

V petek 20. decembra 2013 smo v sevniški dvorani gledali pravi spektakel v 1. Slovenski futsal ligi, kjer je bil na sporedu 10. krog. V sila izenačenem srečanju so malenkosti odločale o zmagovalcu, Škoriću pa je 5 sekund pred koncem tekme uspelo kronati terensko premoč za nov komplet točk.

KMN SEVNICA : KMN PUNTAR 3:2 (1:1)

Gostje so bolje pričeli tekmo, v prvi priložnosti se je znašel Štendler, vendar je žoga zletela čez gol. Nato so Sevničani vzpostavili ravnovesje, počasi prevzemali pobudo na tekmi in v 6. minuti po podaji Koprivnjaka preko Kurtića prišli do vodstva. Blizu zadetka sta bila Koprivnjak in Kranjčevič, vendar sta njuna strela zgrešila vrata. Sledilo je izenančenje, kjer so ”uporniki” izvedli hiter protinapad, sevniška obramba je bila izigrana. Gostitelji so narekovali oster tempo. Z značilnim visokim agresivnim pokrivanje gostom niso dovolili, da bi razvili svojo igro. Sevniški ostrostrelci tokrat niso imeli svojega dne, saj so streli Krnca, Grigića, Koprivnjaka ter Martića švigali mimo vrat. V prvem polčasu izpostavimo še vratnico Koprivnjaka, ki je z glavo poskušal premagati gostujočega vratarja.

Delilca pravice sta tudi v drugem polčasu dovoljevala grobo igro. V 28. minuti je sledila najlepša poteza na tekmi. Mehić je ns robu gostujočega šest-metrskega prostoru ”spodkopal” žogo, ki je v počasnem loku obšla vratarja in končala v mreži. Veselje sevniških navijačev ni dolgo trajalo, saj so Tolminci v naslednji akciji iz kota ponovno prišli do izenačenja. Videlo se je, da si domače moštvo želi zmago. Še vedno so nadaljevali s ”peklenskim” tempom, Puntar pa je poskušal čimdlje držati žogo v svojih nogah in z globinskimi podajami v prostor skušal presenetiti sevniško obrambo. Ko je zgledalo, da se bo tekma končala z delitvijo točk, je Škorić stekel v protinapad, streljal z 10. metrov, gostujoči vratar pa je le s pogledom spremljal kako se je žoga skotalila v gol. Gostujoči trener Kavčič, je takoj zatem vzel minuto odmora, nadaljeval igro z vratarjem v polju, zmaga pa je ostala doma.

To je bila zadnja tekma v tem koledarskem letu, katere sponzor je bil Optimo, postelni sistemi, (Bluetimes), za praktično darilo pa je ponovno poskrbela Oprika Glasmaher.

Prvenstvo se bo nadaljevalo 7. februarja 2014, ko se bodo Sevničani odpravili na južno primorsko k ekipi KMN Bronx Škofije.

Zasedba na tekmi:
Irnes Škorić, Domen Krnc, Uroš Martić, Jan Nečemer, Denis Govekar, Mihael Grigić, Matej Zakšek, Luka Koprivnjak, Ševzet Mehić, Matej Kranjčević, Žan Tomažič in Nenad Kurtić.

Na uradni spletni strani KMN Sevnice ter facebook profilu si poglejte posnetke, izjave ter slike. Preverite pa tudi nekaj foto utrinkov s Silvestrovanja KMN Sevnice v caffe central’s.

Preostali rezultati:
KMN Oplast Kobarid – KMN Velike Lašče 6:3 (2:0)
1:0 Ručna (13.), 2:0 Ručna (20.), 3:0 Sovdat (23.), 3:1 Klarić (31.), 3:2 Kitić (32.), 3:3 Begić (33.), 4:3 Sovdat (36.), 5:3 Zorč (37.), 6:3 Fratina (37.)
RE/MAX Brezje Maribor – Dobovec Trgovine Jager 1:7 (0:0)
0:1 Repinc (21.), 0:2 Repinc (29.), 0:3 Kroflič (29.), 0:4 Šnofl (31.), 1:4 Fideršek (32.), 1:5 Šnofl (35.), 1:6 Šnofl (39.), 1:7 Repinc (40.)
FC Litija – KMN Bronx Škofije 4:3 (2:2)
1:0 Simič (10.), 2:0 Pantić (12.), 2:1 Kapun (19.), 2:2 Grželj (20.), 3:2 Simič (27.), 4:2 Osredkar (40.), 4:3 Kapun (40.)

Zadetki in izjave po tekmi:

Posnetek Tekme:

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *