KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

1.SFL PRED VRATI, ZNAN PRVI NASPROTNIK

1 Comment 📁 Uncategorized 🕔12.september 2013

V petek 19.7.2013 je bil na Nogometni zvezi Slovenije opravljen žreb za prihajajočo sezono 2013/2014, ki se bo pričela 20.9.2013. Sevniška zasedba se bo v prvem krogu pomerila z ekipo Vuko iz Ljubljane. Žreba se je udeležil predsednik KMN Sevnice, ki je po žrebu povedal:

“Z žrebom smo zadovoljni. V bistvu je kar optimalno. Želja je bila, da bi prvi krog igrali doma po večletni odsotnosti iz prve lige. Ljubljana je blizu. V drugem kolu nas čaka lokalni derbi z Dobovcem, tudi to nam gre na roko, saj smo se že večkrat srečali z njimi pa tudi s klubom imamo dobre odnose.”

Uprava KMN Sevnice je sklenila, da bo igralski kader s pripravami začela na sredini avgusta. 15.8.2013 bo organiziran malonogmetni turnir, kjer bo poleg tekmovalnega dela potekala promocija kluba. Predstavljena bo nova uradna tekmovalna oprema, možnost nakupa sezonskih kart za ogled domačih tekem  ter seznanitev z raznimi ugodnostmi. S 19.8.2013 pa bo trener Mitja Jontez s svojimi fanti pričel cikel kondicijskih priprav.

Petek 30.8.2013 bo KMN Sevnica na skupščini obelodanila cilje za novo sezono, predstavila nove sodelavce ter dokončen igralski kader.

Klub malega nogometa Sevnica je v prejšnji sezoni zabeležila odmnevne rezultate. V članski zasedbi so se po treh letih ponovno uvrstili v 1. Slovensko futsal ligo, mladinska selekcija (U21) pa se je prvič v zgodovini kluba okitila z naslovom državnih

Žreb za novo sezono je bil opravljen 19.7.2013 prvenstvo pa se začne 20.9.2013. Uprava KMN Sevnice je sklenila, da bo igralski kader s pripravami začel na sredini avgusta. Izpostavljeni so trije datumi:

–          15.8.2013 organiziran turnir v malem nogometu v sklopu Poletnih športnih vikendov
–          19.8.2013 pričetek kondicijksih priprav
–          30.8.2013 skupščina kluba

Na skupščini bodo obelodanila cilje za novo sezono, predstavila nove sodelavce ter dokončen igralski kader. Na klubski uradni spletni strani www.kmn-sevnica.si si lahko preberete mnenje predsednika, ki se udeležil žreba za prihajajočo sezono. Na socilanem omrežju facebook pa lahko najdete nov profil KMN Sevnice, kjer so predstavljeni foto utrinki lanske sezone. Preverite.

text&foto:Tomaž Blatnik (ici)

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

1 Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *