KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

častno slovo U15 v četrtfinalu

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔26.februar 2018
častno slovo U15 v četrtfinalu

Na povratnem srečanju državnega prvenstva do 15 let se je mlada in številčno okrnjena četica odpravila v belo odeto Ribnico po čudež, saj je bil rezultat prve tekme v Sevnice 1:11 za ekipo ŠD Ekstrem.


V prvem polčasu so bili domačini boljši, PLAVI pa se niso najbolje znašli. Nadaljevanje pa je bilo boljše. Posavci so pokazali borbo in srce, kar je bilo videti na igrišču. Kljub temu, da so imeli na klopi samo eno menjavo, prvi vratar pa ni prišel na tekmo zaradi poškodbe, so drugi polčas odigrala 5:5. Urban Gnidica, ki je bil edini strelec v domači dvorani, je v Ribnici zadel kar trikrat. Po zadetek pa so prispevali kapetan Hamit Halimi, Marko Jordan ter Jaka Čuber Potočnik.

Končni rezultat tekme je bil 14:6 in ŠD Ekstrem iz Ribnice je zasluženo napredoval v polfinale.

Za te fante se je tekmovalni del v tej sezoni končal. Nadaljevali bomo s treningi in se naslednjo sezono vrnili še močnejši.

Omenimo še naše heroje, ki so tekmovali v letošnji sezoni državnega prvenstva do 15 let:

Luka Pucelj, Ermin Hodžič, Marko Jordan, Urban Gnidica, Tadej Petančič, Hamit Halimi (kapetan), Matej Cerovšek, Jure Zupan, Luka Zupanc, Niki Radovič, Enej Jagodič, Jaka Čuber Potočnik, Urban Bračun ter Samo Omerzu (vratar).

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *