KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Čertfinale z Bronxi

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔14.marec 2017
Čertfinale z Bronxi

V zadnjem 18. krogu 1. Slovenske futsal lige so Posavci doma klonili z Vijolicami, v končnici jih čakajo Škofjoti.

Kar 11. zadetkov smo videli v sevniški dvorani. Ker tekma ni odločala o ničemer, sta se ekipi bolj osredotočila za napadalne akcije, obramba pa ni bila v prvem planu. Mitja Jontez je več minut namenil mlajšim igralcem, ki v tej sezoni niso dobili veliko priložnosti.

Polčas se je končal z rezultatom 4:4. Za PLAVE so zadeli, Račič, Krnc, Beno Govekar in Strnad. Tekma se je končala z rezultatom 5:9. Edini zadetek v drugem polčasu je za Sevničane dosegel Beno Govekar.

Zadetki izjave po tekmi:

Sedaj pa se začenja zares. Pari četrtfinala so Proen Maribor – Benedikt, Litija – Zavas Siliko, KMN Bronx Škofije – KMN Sevnica in Oplast Kobarid – Dobovec Pivovarna Kozel.

Ob tem velja počakati še na morebitno pritožbo Puntarja, ki je ostal brez ene točke in redni del sklenil na 9. mestu 1. SFL – z identičnim številom točk kot Benedikt (oba po 17), ki pa je bil boljši v medsebojnih tekmah.

Puntar je brez ene točke ostal zavoljo drugega ne prihoda ekipe mlajših selekcij na tekmo. Tako je odločil disciplinski sodnik. Ekipa iz Tolmina ima pravico do pritožbe. V primeru, da se Puntar pravočasno pritoži in se tej pritožbi ugodi, potem je Puntar sedmi (Zavas pa osmi), v dodatne kvalifikacije pa gre Benedikt, saj bo imel v tem primeru Puntar 18 točk, Benedikt pa 17. Odločitev bo znana v prihodnjih dneh.

Konjenica Mitje Jonteza bo prvo tekmo odigrala v dvorani Burja, Škofije. Druga tekma bo doma 24.3.2017 v Športni dvorani Sevnica s pričetkom ob 20:00. Rezervirajte si čas, splačalo se bo.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *