KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Čertfinale z Bronxi

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔14.marec 2017
Čertfinale z Bronxi

V zadnjem 18. krogu 1. Slovenske futsal lige so Posavci doma klonili z Vijolicami, v končnici jih čakajo Škofjoti.

Kar 11. zadetkov smo videli v sevniški dvorani. Ker tekma ni odločala o ničemer, sta se ekipi bolj osredotočila za napadalne akcije, obramba pa ni bila v prvem planu. Mitja Jontez je več minut namenil mlajšim igralcem, ki v tej sezoni niso dobili veliko priložnosti.

Polčas se je končal z rezultatom 4:4. Za PLAVE so zadeli, Račič, Krnc, Beno Govekar in Strnad. Tekma se je končala z rezultatom 5:9. Edini zadetek v drugem polčasu je za Sevničane dosegel Beno Govekar.

Zadetki izjave po tekmi:

Sedaj pa se začenja zares. Pari četrtfinala so Proen Maribor – Benedikt, Litija – Zavas Siliko, KMN Bronx Škofije – KMN Sevnica in Oplast Kobarid – Dobovec Pivovarna Kozel.

Ob tem velja počakati še na morebitno pritožbo Puntarja, ki je ostal brez ene točke in redni del sklenil na 9. mestu 1. SFL – z identičnim številom točk kot Benedikt (oba po 17), ki pa je bil boljši v medsebojnih tekmah.

Puntar je brez ene točke ostal zavoljo drugega ne prihoda ekipe mlajših selekcij na tekmo. Tako je odločil disciplinski sodnik. Ekipa iz Tolmina ima pravico do pritožbe. V primeru, da se Puntar pravočasno pritoži in se tej pritožbi ugodi, potem je Puntar sedmi (Zavas pa osmi), v dodatne kvalifikacije pa gre Benedikt, saj bo imel v tem primeru Puntar 18 točk, Benedikt pa 17. Odločitev bo znana v prihodnjih dneh.

Konjenica Mitje Jonteza bo prvo tekmo odigrala v dvorani Burja, Škofije. Druga tekma bo doma 24.3.2017 v Športni dvorani Sevnica s pričetkom ob 20:00. Rezervirajte si čas, splačalo se bo.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *