KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

člani dobili prijateljsko tekmo, mladinci za konec tedna v Maribor

0 Comments 📁 U21 🕔24.januar 2014
člani dobili prijateljsko tekmo, mladinci za konec tedna v Maribor

V taboru KMN Sevnica se intenzivno pripravljajo na nadaljevanje prvenstva. Trenurno največ časa posvečajo kondicijskim pripravljenosti. Včeraj so odigrali prijateljsko srečanje z lokalno ekipo Bubka Bar. Tekma se je odvijala v prijateljskem vzdušju, končni rezultat pa ni bil v ospredju. Fantje dobro trenirajo, prvo prvenstveno tekmo v letu 2014 pa bodo odigrali 7. februarja na Škofijah.

Mladinci pa so v polnem zagonu, saj so v tem letu zbrali že 6 točk. V nedeljo se odpravljajo k ekipi RE/MAX Brezje Maribor, ki so na prvem medsebojnem srečanju na domačem terenu premagali z rezultatom 5:2. Na zadnji tekmi Državnega prvenstva U21 se je poškodoval sevniški vratar Amadej Seničar, ki jo je skupil v enem izmed posredovanj na koncu tekme. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je ostal na opazovanju. Zdravniki so mu naročili trimesečni počitek, saj ima težave z vretencem. Na tem mestu mu želimo čim hitrejše okrevanje. Do nadalnega ga bo med vratnicami zamenjal mladi nadarjeni vratar David Pečnik, ki brani v selekciji U18.

Tekma se bo odigrala v nedeljo 26. januarja ob 11-ti uri v športni dvorani Tezno Maribor.

Share this article with friends

Similar Articles

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih (0)

Ta vikend so bila na sporedu srečanja 1/8 slovenskega pokala zadnja leta imenovan pokal Terme Olimia. Sevnica je srečanje dobila

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *