KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

člani poraženi, U21 s +3 v Škofjo Loko

0 Comments 📁 1. SFL, U21 🕔16.marec 2015
člani poraženi, U21 s +3 v Škofjo Loko

V 17. Kolu 1. Slovenske futsal lige so Sevničani prikazali dobro predstavo, vendar na koncu to ni bilo dovolj za točke. Aktualni državni prvaki v selekciji U21 do zmage na prvi polfinalni tekmi.

foto_42_copy123KMN PIVORANA KOZEL DOBOVEC : KMN POTOČJE PROJEKTIRANJE SEVNICA 6:3 (4:2)

Dobovec Pivovarna Kozel je pred svojimi navijači s teniških 6:3 premagal Potočje Projektiranje Sevnico. Modri so do 10. minute, držali korak s favoriziranim nasprotnikom, potem pa v 6-tih minutah prejeli tri zadetke.

V drugem polčasu je Škorić najprej znižal rezultat. Ker svojih priložnosti niso realizirali je sledila kazen. S to zmago so si varovanci trenerja Aleša Poredskega priigrali 1. mesto ter prednost domačega terena v končnici. Posavci se bodo na zadnji tekmi rednega dela premerili z ekipo iz Benedikta.

 

U21

V nedeljo 15.3.2015 je bilo v sevniški dvorani na sporedu prvi polfinalno srečanje v državnem prvenstvu do 21 let med domačo Sevnico in FSK Stripijem.

DSC07694

Uroš Martić je v drugem polčasu dosegel 3 zadetke in poskrbel za solidno prednost pred povratnim srečanjem v Škofji Loki, ki bo na sporedu 22.3.2015.

DSC07678

Sevniški vratar Amadej Seničar je bil proglašen za najboljšega igralca tekme, saj je z vrhunskimi obrambami poskrbel, da je njegova mreža ostala nedotaknjena.

 

Tekst&foto: T.B./KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *