KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Dohodnina za KMN

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔30.november 2016
Dohodnina za KMN

Klub malega nogometa Sevnica že desetletja deluje v javnem interesu na področju športa. V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2 (Uradni list RS, št. 13/11-UPB7, 24/12, 30/12, 40/12 – ZUJF in 75/12) lahko davčni zavezanec rezident zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno koristnih namenov in za financiranje društev /klubov, ki delujejo v javnem interesu.

Če ste pripravljeni finančno pomagati KMN Sevnica na ta način, da mu namenite 0,5 % svoje dohodnine (to ne udari po vašem žepu – v primeru, da tega ne storite, bo ta znesek končal tam, kot preostalih 99,5 %, to je v državnem proračunu), to lahko storite do 31. decembra 2016 pisno z izpolnitvijo obrazca, kamor vnesete le svoje podatke ter ime upravičenca (KMN Sevnica), njegovo davčno številko (92647103) in odstotek (0,5 % ali manj, saj svoje donacije lahko razdelite tudi med več upravičencev) ter podpisano izročite osebno predstavnikom kluba ali trenerjem ali pa pošljete na Davčni urad Brežice. Če imate kvalificirano digitalno potrdilo (AC-NLB, Poštar-CA, SIGEN-CA, SIGOV-CA, HALCOM-CA) pa kar preko sistema eDavki.

Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite ali prekličete z novo zahtevo (sicer pa zahteva velja do preklica in ni potrebno vsako leto oddajati nove).

Obrazec si lahko natisnete na spodnji povezavi:
http://www.fu.gov.si/…/Obra…/Zahteva_za_donacije_dec2014.pdf

 

Z nogometom izboljšujemo življenje!

 

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *