KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Druga zmaga, vrnitev Krajčeviča

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔09.oktober 2016
Druga zmaga, vrnitev Krajčeviča

Tretja tekma v domači dvorani je ponovno prinesla nasmehe na sevniške navijače, saj so PLAVI s 3:1 ugnali južne Primorce.

Prve minute so bile namenjene taktičnemu otipavanju obeh ekip. Pravih priložnosti do polovice prvega polčasa ni bilo. Nato pa je v 14. minuti sledila hitra tranzicija Sevnice. Streljal je Nečemer, odbita žoga je prišla do Bena Govekarja, ki je žogo poslal za hrbet Alenu Mordeju. Tribune so bile spet na nogah v 17. minuti, ko je ponovno sledila hitra akcija Posavcev. Po mojstrski podaji Nečemra, je v polno zadel Račič. Bronx je minuto kasneje preko Grželja postavil rezultat polčasa 2:1.

KMN Bronx Škofije ima v svojih vrstah odlične posameznike. To so dokazali v drugem polčasu, kjer so domačinom vsilili svoj slog igre. Ponovno se je izkazal Denis Govekar na vratih. Sevniška obramba pa ponovno ni prejela zadetka z vratarjem v polju. S fanatično borbo v obrambi je odbijala vse napade Škofjotov. Za nameček pa je svojo dobro predstavo na tekmi z zadetkom kronal še Jan Nečemer, ki je s svoje polovice poslal žogo v prazna vrata.

Prvič v letošnji sezoni je zaigral kapetan KMN Sevnice Matej Kranjčevič, ki se je vrnil po poškodbi. Njegovo izjavo preverite na spodnji povezavi.

AJDE SIUNCA

Izjave in zadetki:


 

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *