KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Finale U21, Sevnica tretjič ali Tomaž prvič

0 Comments 📁 U21 🕔10.april 2015
Finale U21, Sevnica tretjič ali Tomaž prvič

V nedeljo 12. aprila 2015 se bo s povratno tekmo finala končalo državno prvenstvo v futsalu za mladince do 21 let. Dobili bomo odgovor na vprašanje ali Sevnica tretjič zapored ali Tomaž Picerija Ozmec prvič.

Prvič sredi Litije
Še dobro se spominjamo datuma 6. april 2013, ko so sevniški futsalerji sredi Litije osvojili prvo ”kanto” v selekciji do 21 let. V obeh srečanjih so bili boljši od rivalov iz Litije in se prvič v zgodovini Kluba malega nogometa Sevnica okitili z zlatom v omenjeni kategoriji.

prvaki 2013

Drugič v Škofji Loki
Žreb je določil, da bodo branilci naslova prvo finalno tekmo odigrali doma, povratno srečanje pa v Škofji Loki. Vse dvome o novem mladinskem državnem prvaku je bilo odločeno že v Sevnici, saj je sevniška ekipa zmagala s teniškim izidom 6:0. Na povratnem srečanju 12. aprila 2014 so rutinirano obranili prednost s prve tekme in z novo zmago postali novi-stari mladinski prvaki v kategoriji U21.

prvaki 2014

Tretjič v Ormožu?
Tudi pred povratno tekmo so Sevničani v vlogi favorita, saj imajo prednost s prve tekme kar štirih zadetkov (6 : 2). Nastopili bodo v polni postavi.

Mitja Jontez z besedami pred tekmo:
” Z nestrpnostjo pričakujemo to tekmo, ki bo zadnje dejanje v letošnji sezoni KMN Potočja projektiranja Sevnica. Spoštujemo nasprotnika. Na prvi tekmi v Sevnici so odigrali dobro tekmo dostojno finalu. Ne glede na vse verjamem v svoje fante, da bodo tudi na gostovanju v športni dvorani Hardek pokazali še boljo igro kot doma. Tretji zaporedni naslov bi bila najlepša nagrada za sevniško zlato generacijo do 21 let.

Svoje je povedal tudi trener ”picopekov” Marjan Magdič:
”Praznike smo izkoristili za treninge, kjer smo odpravljali napake, ki so se nam dogajale v Sevnici. Nasprotnik je od nas precej bolj izkušen, saj sevniški fantje že igrajo v 1. SFL. Igralec Domen Krnc je celo z desetimi zadetki najboljši strelec sevniške članske ekipe, ki je sezono končala na 6. mestu 1. SFL. S fanti smo odločeni dati vse od sebe in se s pomočjo naše publike dostojno posloviti od čudovite sezone. Sevnica je favorit, ampak če nam bo ponudila le trohico upanja v uspeh bomo to izkoristili.

Tekma na Hardeku v Ormožu se bo pričela ob 16.00.

Navijaški pozdrav:  AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih (0)

Ta vikend so bila na sporedu srečanja 1/8 slovenskega pokala zadnja leta imenovan pokal Terme Olimia. Sevnica je srečanje dobila

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *