KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Kiwi shop osvojil brestaniški turnir, Krncu MVP

0 Comments 📁 1. SFL 🕔19.avgust 2014
Kiwi shop osvojil  brestaniški turnir, Krncu MVP

Klub malega nogometa Sevnica je v sklopu prireditve poletni športni vikend 2014 uspešno izpeljal malo nogometni turnir v Brestanici, katerega se je udeležilo 15 ekip.

DSC07040

Na Športno rekreacijskem centru Brestanica se je v petek 15.8.2014 ob 9 uri zjutraj pričel malo nogometni turnir. Otvoritvena tekma je pripadla ekipi iz Hrvaške ŠTEFAN d.o.o. Na turnirju so se pojavile tudi ”legende” poletnih športnih vikendov ekipa ŠD Žalost, ki so po slabšem izvajanju 6-metrovk zasedle mesto pri šanku.

Organizator je bil zadovoljen, da se je turnirja udeležilo veliko ekip iz Posavja. Ekipa Kiwi shop je s prikazano igro zasluženo osvojila turnir. Največ težav je imela v prvem krogu ko so preko 6-metrovk premagali ekipo ŠRC Veliko Mrašavo. Finalni obračun si je ogledalo cca 200 gledalcev. Ekipa Seka poka je na koncu zasedla drugo mesto, KMN Juventus pa je za tretje mesto po izvajanju 6-metrovk bil boljši od ekipe Oblak Brege.

DSC07055

Podjetje Gol d.o.o. iz Rogaške Slatine (golgeter shop) je najboljšemu igralcu turnirja (MVP) podelila futsal copate znamke NIKE GATO II. Prejel jih Domen Krnc.

S tem turnirjem je KMN Sevnica odprla futsal sezono 2014/2015. Oglejte si galerijo. Najdete je tudi na socialnem omrežju facebook.

Ajde siunca

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *