KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

KMN JUVENTUS ZMAGAL V SEVNICI

0 Comments 📁 Turnirji 🕔12.september 2013

V okviru prireditve Posavski poletni vikendi je Klub malega nogometa Sevnica organiziral futsal turnir. Do žrebanja, ki je potekalo dan prej, se je prijavilo 16 ekip.  Na dan tekmovanja je dnevno formo najbolj izkoristil KMN Juventus, ki je v finalu dobil loterijo ”penalov”.

Malonogometnega turnirju, ki se je začel ob 9.15 pred Športnim domom Sevnica so se udeležile ekipe: KROVSTVO KUNŠEK, CERKLJE, ŠD MLINŠE, KŠD PEČE, PEČNIK TEAM, PENALTY, ZGORN LONDON, KMN JUVENTUS, MC KRŠKO, BUBKA BAR SELO LJUBAVI, TRI LIMONCE, DILCE,BAR DILE. Ekipa SMRKCI pa so zadnji trenutek odpovedali nastop.

Ekipe so bile zelo izenačene zato smo spremljali igro ”živcev” pri izvajanju šest metrovk. ŠD MLINŠE so si prve zagotovile mesto v polfinalu. Obakrat so bile boljše pri izvajanju ”penalov” najprej od KŠD PEČE nato pa še od KROVSTVA KUNŠEK. Enako pot je ubrala ekipa PEČNIK TEAM, ki je izločila ekipi PENALTY in BUBKO BAR GOFAR. Drugi polfinalni par sta sestavljala KMN Juventus in BAR DILE. Slednji je izločil Ljubljančane, Hrastničani pa so po rednem delu zmagali ZGORN LONDON in MC KRŠKO.

ŠD MLINŠE so v prvem polfinalu z rezultatom 5:2 premagali PEČNIK TEAM, KMN Juventus pa je z 1:0 slavil v drugem polfinalu proti BAR DILE.

Za tretje mesto so se izvajale šestmetrovke , uspešnješa je bila ekipa PEČNIK TEAM.

Finalni obračun se je pričel ob 17 uri, ki se ga je spremljalo okoli 200 gledalce. Po rednem delu nis bilo zadetkov. Loterijo penalov pa so v svojo korist obrnili igralci KMN Juventusa.

DSC04047DSC04270

MIHAEL GRIGIĆ je postal najkoristnejši igralec turnirja (KMN Juventus).

Največ zadetkov je prispeval  JANEZ DOLINŠEK (ŠD MLIŠE).

Za najboljšega vratarja pa je bil proglašen DAVID PEČNIK, ki je na turnirju zbral največ obramb (PEČNIK TEAM).

Najboljši posamezniki so bili nagrajeni s paraktičnimi nagradami, ki jih je priskrbel OPTIMO ter ŠTUDENTSKI KLUB SEVNICA. Glavni sponzor turnirja pa je bil GEN-I d.o.o.

Udeleženim ekipam, donatorjem in podpornikom se zahvaljujemo za sodelovanje.

text&foto: Tomaž Blatnik

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *