KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

KMN Sevnica U21: Prvaki začeli z zmago

1 Comment 📁 U21 🕔17.oktober 2013

V zaostali tekmi 1.kola mladinskega državnega prvenstva v selekciji U21 so Sevničani gostovali pri KMN Dobovcu. Odpor ”žilavih” domačinov je trajal do polovice drugega polčasa, ko so prvaki iz prostega strela prišli v vodstvo in tekmo obrnili v svojo korist.

KMN DOBOVEC TRGOVINA JAGER : KMN SEVNICA 0:3 (0:0)

Pri Sevničanih se je poznala odsotnost Krnca in Grigića, igra nikakor ni stekla. Vratarja sta v prvem polčasu poskrbela, da se njuni mreži nista zatresli.

V drugem polčasu smo videli enosmerni promet. Posavčani so odločno krenili po lov na prve točke v sezoni. Po nekaj zapravljenih protinapadov in čistih situacij za zadetek je sledil prosti strel, ki ga je v zadetek pretvoril Škorić. Prvaki niso popuščali in še naprej oblegali gostujoča vrata. Trud se jim je poplačal prav v zadnji minuti, saj sta se med strelce vpisala Račič in Nečemer.

Naslednji nasprotnik: RE/MAX Brezje Maribor v nedeljo ob 14:30 v ŠD Sevnica.

Na tekmi so bili:
David Pečnik, Amadej  Seničar, Irnes Škorić, Alen Drapić, Jan Nečemer, Marko Račič, Jerjej Jazbec, Žan Tomažič, Rok Grubar, Sebastijan Šribar, Jan Mlakar, Uroš Martić.

Share this article with friends

Similar Articles

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih (0)

Ta vikend so bila na sporedu srečanja 1/8 slovenskega pokala zadnja leta imenovan pokal Terme Olimia. Sevnica je srečanje dobila

Read More

1 Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *