KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

v sevniško dvorano prihajajo fantje iz Oplotnice in Rogatca

0 Comments 📁 U18, U21 🕔16.januar 2014
v sevniško dvorano prihajajo fantje iz Oplotnice in Rogatca

KADETI
V soboto se bo nadaljevalo Državno prvenstvo v futsalu U18 skupina A. Na derbiju 7. kola se bosta udarila vodilno moštvo Kebelj Mibus Prevozi in domača Sevnica, ki zaseda drugo mesto.

Prva tekma, ki je bila odigrana v Oplotnici, so dobili Kebeljčani z rezultatom 4:3. Sevničani so zapravili ogromno priložnosti, domačini pa so izkoristili pogoje v svoji dvorani in bili bolj zbrani pri strelih na gol.

Posavci potrebujejo zmago, s katero bi se obdržali na mestu, ki še vodi v zaključne boje. Naloga bo vse prej kot lahka, saj jim nasproti stoji ekipa, ki v teji sezoni še ne pozna poraza. Pri domačih pa bo manjkal Klemen Ržen zaradi parnega kartona.

Tekma je deligirana na soboto 18. januarja s pričetkom ob 15:30 v sevniški športni dvorani.

MLADINCI
Dan kasneje pa bodo na parket stopili tudi mladinci, ki se bodo v derbiju 6. kola Državnega prvenstva U21 vzhod pomerili z ekipo Dobovca. Sevničani so slavili na prvem medsebojnem srečanju v letošnji sezoni in imajo pred njimi tri točke prednosti.

Aktualnim državnim prvakom Uroš Martić ne bo mogel pomagati, saj je zaradi kartonov na prisilnem počitku. Trener Mitja Jontez pa je jasen: šteje samo zmaga! Z novim kompletom točk, bi se že zelo približali uvrstitvi v polfinale, kamor napredujeta dve najboljši ekipi iz skupine.

Tekma se bo odigrala v nedeljo 19. januarja ob 14:30 v športni dvorani Sevnica.

Vstop prost, vabljeni!

Share this article with friends

Similar Articles

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih (0)

Ta vikend so bila na sporedu srečanja 1/8 slovenskega pokala zadnja leta imenovan pokal Terme Olimia. Sevnica je srečanje dobila

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *