KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Končnica: Sevničani v polfinalu

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔26.marec 2014
Končnica: Sevničani v polfinalu

V torek 25. marca so sevniški malonogometaši v domači dvorani na tretji odločilni četrtfinalni tekmi pred 250 navijači premagali ekipo proti KMN Dobovcu Trgovine Jager in bodo nadaljevali boje v končnici državnega prvenstva.

KMN SEVNICA : KMN DOBOVEC TRGOVINE JAGER 4:2 (1:0)

Četa Mitje Jonteza je silovito začela in z agresivnim pokrivanje nasprotnika silila v napake. Ortar gostujoči vratar se je izkazal z odličnimi posredovanji. Brez moči pa je bil v 13. minuti. Koprivnjak in Mehić sta z dvojnimi podajami izigrala gostujočo obrambo, slednji pa je s topovskim strelom pod prečko zaključil akcijo. Jagri so pretili predvsem iz protinapadov. Posavci so nadaljevali z obleganjem gostujočih vrat. Krnc si je priigral lepo priložnost za povišanje vodstva, vendar je bil Ortar uspešnejši. Do polčasa smo videli še nekaj nevarnih strelov od daleč na obeh straneh.

Gostujoči vratar je tudi v drugem polčasu nadaljeval z odličnimi obrambami in s skrajnimi močmi odbijal napade Martića, Nečemra, Koprivnjaka in Mehića. V 30. minuti pa kar dva zadetka. Najprej je Martić povišal na 2:0, Kugler pa v naslednjem napadu znižal na 2:1. Tekma se je razživela. Ekipa Dobovca je poskušala priti do izenačenja. Takrat pa je udarila naveza Koprivnjak, Mehić in Pešec. Slednji je po podaji Mehića s peto povišal na 3:1. Le dve minuti zatem je Šket znižal na 3:2. Zadnjih 8 minut smo videli pravo dramo. Gostje so zaigrali z vratarjem v polju. Sevniška obramba je odlično pokrivala vse poti do vrat. V zadnji minuti pa se je Kranjčevič popeljal domačo vrsto do polfinala.

Izjavi trenerjev po tekmi:

Mitja Jontez, trener KMN Sevnica:
»To je naša zaslužena zmaga. Pokazali smo, da smo boljši, ta ekipa pa premore izjemen karakter. V letošnji sezoni presegamo vse meje. Imamo naporen ritem, a se ne damo. Odločno gremo naprej!«

Aleš Poredski, trener KMN Dobovec Trgovine Jager:
»Odhajamo na zaslužen dopust. Za nami je uspešna sezona. Mislim, da smo več kot dobro parirali Sevnici, ki ji na tem mestu iskreno čestitamo. Upam, da pridejo kar se da visoko.«

Zahvaljujemo se vsem navijačem in podpornikom KMN Sevnice, ki so se zbrali na včerajšnji tekmi. Zahvala gre tudi sponzorju domače tekme podjetju DOMA-KO d.o.o.

Časa za regeneracijo ni veliko, saj je že v petek 28. marca prva polfinalna tekma z ekipo KMN Oplast Kobarid v Kobaridu. Prav tako pa se v nedeljo igra povratna polfinalna tekma v selekciji U21, kjer sevniški mladinci branijo državni naslov.

Igralci na tekmi:
Uroš Martić, Domen Krnc, Irnes Škorić, Jan Nečemer, Denis Govekar, Mihael Grigić, Luka Koprivnjak, Ševzet Mehić, Gregor Pešec, Matej Kranjčevič, Sebastijan Šribar, Matej Zakšek.

Goli in izjave:

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *