KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

manjkalo je 23 sekund do treh pik

0 Comments 📁 1. SFL posnetki 🕔12.september 2015
manjkalo je 23 sekund do treh pik

Po 12 letih se je Jože Gačnik ponovno znašel v sevniških vrstah, tokrat v vlogi glavnega trenerja KMN Potočje projektiranje Sevnica. S tekmo proti enemu izmed favoritov za naslov državnega prvaka, se je pokazalo, da so Sevničani dobro delali skozi pripravljalno obdobje, popraviti bo potrebno realizacijo, ter odpraviti manjše napake v obrambi.

V prvem polčasu so projektanti igrali v krču, imeli več žoge v svoje posesti in si priigrali več priložnosti kot Mariborčani. Vseeno pa so vijolice odšle na polčas z zadetkom prednosti. Zadel je Totošković (10.). Domači so bili najbližje zadetku iz akcije iz kota, kjer je Krnc iz neposredne bližine nastreljal gostujočega vratarja.

12002160_975838955809371_3056985074156018456_n

Takoj na začetku drugega polčasa bi Krnc lahko poravnal rezultat, vendar je bil reprezentančni vratar Puškar v odlični dnevni formi. Na zadetek domačih je bilo potrebno počakati vse do 32 minute. Martiću je s požrtvovalno igro v napadu uspelo oddati žogo Škoriću, ki je s strelom z desnico premagal Puškarja. Pet minut zatem je Nečemer s strelom z desne strani presenetil gostujočega vratarja. Drobne bi lahko tekmo odločil dve minute pred koncem, vendar je bil nenatančen pri streljanju 10-metrovke. Sledila je minuta odmora Trenerja Džafića nakar so vijolice zaigrale z vratarjem  v polju, kar se je jim je obrestovalo 23 sekund pred koncem tekme. Zadel je Fideršek (40.) V zadnjih izdihljajih tekme se je na domačih vratih izkazal Govekar iz Sevnici priboril 1. točko v novi sezoni.

Zadetki in izjave obeh strategov:

T.B./Kmn Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage

Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage (0)

Sevniški kratkohlačniki so v drugem polčasu strli odpor žilavega Benedikta in si priigrali 11. točko v letošnji sezoni. Domača vrsta ni

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *