KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔06.november 2017
Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage

Sevniški kratkohlačniki so v drugem polčasu strli odpor žilavega Benedikta in si priigrali 11. točko v letošnji sezoni.

Domača vrsta ni dobro začela srečanja, saj je bilo kar nekaj napak v obrambi. Buzeti pa je za nameček zgrešil prazna vrata. Plavi so se nato prebudili in pričeli z obstreljevanjem gostujočih vrat. Njihovo neučinkovitost je kaznoval Klemenčič, kateremu je žoga lepo sedla na nogo in končala od prečke za Govekarjevim hrbtom.

Po prejetem zadetku so Posavci še odločneje pritisnili na nasprotnika, ki je pričel delati vse več napak. Uroš Martić, ki je zadnje čase v zelo dobri formi, je z bliskovito hitrostjo iz svojega 6-metrskega prostora ”pobral” žogo, preigral svojega čuvaja in se znašel pred vratarjem Lovrenčičem. Z lepim nizkim strelom je najprej poslal žogo v vratnico, ta pa se mu je srečno vrnila in rezultat je bil poravnan.

Domači so nadaljevali z visokim ritmom. Minuto pred polčasom je Martić podal nizko globinsko žogo proti gostujočim vratom. Nečemer je lažnim gibanjem žogo zmedel vratarja in žoga je končala v mali mrežici ob desni vratnici.

Atomski začetek drugega polčasa. Po uigrani akciji iz kota je pa 20-tih sekundah drugega polčasa na semaforju pisalo 3:1. Krnc je s prožil z levico, ta pa je med nogami Lavrenčiča švignila v gol.

Tekma se razživela. V nadaljevanju smo gledali odprto tekmo z veliko priložnosti na obeh straneh. Ko Škorić v 30-ti minuti povečal na 4:1 je zgledalo da je teka odločena.

Takrat pa je na sceno stopil Klemenčič, ki je ležerno igro domačih v pičlih 34 sekundah kaznoval z dvema zadetkoma. Nalet Benedikta do preobrata je dobro ukrotil Denis Govekar. PLAVI so v zadnji četrtini s tranzicijo spravili žogo za hrbet gostujoče ekipe, katerim je popustila koncentracija. Najprej je zadel Račič. Nato pa še Martić za prvi hat-trick v letošnji sezoni.

Izjave in zadetki:

V naslednjem krogu 1.SFL bodo Posavci počivali. Nato sledi pokalno tekmovanje, kjer se bodo Jontezovi boysi v osmini pokala TERME OLIMIA pomirili z Dobovcem Pivovarno Kozel.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *