KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

mladi U13, U15 in U19

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔20.november 2017
mladi U13, U15 in U19

Na najdaljšo pot so se tokrat odpravili najmlajši saj se je tretji turnir do 13 let odvijal v Športni dvorani Ivana Cankarja v Ljutomerju. Fantje so ponovno prikazali lep nogomet z veliko podajami in kombinatorike ter individualnimi preigravanji.

Z nekaj smole se jim je zmaga na prvi tekmi proti domačinu Meteorplastu v zadnjih trenutkih tekme izmuznila iz rok, vseeno pa to ni vplivalo na dobro razpoloženje v ekipi. Na drugi tekmi proti Miklavžu so tekmo zaspano začeli in z nekaj napakami dovoli, da so gostje zbežali na razliko dveh zadetkov. Nato pa so se le sprostili, igra jim je stekla. Brez večjih težav so žogo spravljali za hrbet obrambne linije in iz neposredne bližine zatresli prazna vrata.Naslednji turnir bo tokrat v Sevnici 2.12.2017. Vabljeni.

U15 Ptuj tokrat boljši
Starejši dečki se s Ptuja vračajo brez točk vendar dvignjenih glav. Nasprotniki so bili starejši, večji in fizično močnejši, kar so na tekmi z agresivno na momente tudi (pre)grobo igro izkoristili. Posavce pa je krasila kolektivna igra, borbenost, odlična individualna tehnika, ki so se brez strahu lotili svojih nasprotnikov. Blestel je tudi vratar Sevnice, ki je kljub ducat prejetim zadetkom obranil ogromno ”zicerjev”.

Naslednje kolo se igra 25.11.2107 proti Tomažu ŠIC BAR – Ljutomer

U19 ”krive” vratnice in prečke
Tudi selekcija do 19 let se je odpravila na gostovanje, in sicer v Maribor. Po videnem sta bila nasprotnika enakovredna. Gostje so imeli premoč v posesti žoge, PLAVI pa so pretili iz protinapadov. Kdo bi vedel, da bo tekma odločena v 4. minuti prvega dela. Prvi zadetek so ”Vijolice” dosegle, ko se je žoga srečno odbila do Gajserja. Drugega pa po manjši zmedi v sevniški obrambi.

Tilen Lužar se je odločil, da bo svoje projektile usmerjal v vratnice in prečke. Tudi ostali so se znašli v situacijah za zadetek, vendar da zadetka ni prišlo. Na tem gradimo naprej in se nadejamo, da bomo v naslednjem kolu prišli do prvih točk proti KMN Olimp Celje.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *