KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Mladi U13, U15 in U19

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔06.november 2017
Mladi U13, U15 in U19

Vse tri mladinske selekcije so bile dejavne ta vikend. V soboto so U13 mudili v Mariboru, kjer se je odvijal drugi turnir. PLAVI so se najprej pomerili z vrstniki iz Ptuja. Po napetem boju smo čestitali nasprotniku za zmago z rezultatom 1:3. Edini zadetek je po uigranih podajah prispeval Tai Meze.

Po tekmi premora je sledilo še drugo srečanje proti ekipi Meteorplast. Ponovna je sledila srčna igra Posavcev, ki so v drugem polčasu prišli do neulovljive prednosti in tekmo dobili z rezultatom 5:1. Med strelce so se vpisali Luka Kržan, Tai Maze, Nik Pirc, po dva pa je prispeval Jaka Čuber Potočnik.

Nadaljujemo 18.11.2017, kjer se bo tretji turnir odvijal na Ptuju.

 

V nedeljo so drugo tekmo doma odigrali v selekciji U15. Zdesetkana domača vrsta je dominirala na igrišču. Nasprotnik je čakal na protinapade. Po vodstvu domačih 2:0, so gostje do polčasa izkoristili napake v domači obrambi in rezultat izenačili.

V drugem polčasu so gostje povedli. PLAVI so nizali priložnost za priložnost, vendar nikakor jim ni uspelo žoge spraviti v gol. Želja in borba je bila poplačana v izdihljajih tekme, saj je Tadeju Petančiču le uspelo zadeti za končnih 3:3. Dva zadetka je prispeval Jure Zupan.

Naslednje 3. kolo se igra v nedeljo proti ekipi Meteorplast v Ljutomerju.

 

Selekcija U19 se je mudila v Ljutomerju pri ekipi Meteorplast. Fante čaka še veliko dela v obrambi, v napadu pa se realizacija popravlja. Kot je pred časom v začetku svojega delovanje pri KMN Sevnica dejal Mitja Jontez: Delo delo delo. Gremo lovit točke na naslednjih tekmah.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *