KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Mladi U13, U15 in U19

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔06.november 2017
Mladi U13, U15 in U19

Vse tri mladinske selekcije so bile dejavne ta vikend. V soboto so U13 mudili v Mariboru, kjer se je odvijal drugi turnir. PLAVI so se najprej pomerili z vrstniki iz Ptuja. Po napetem boju smo čestitali nasprotniku za zmago z rezultatom 1:3. Edini zadetek je po uigranih podajah prispeval Tai Meze.

Po tekmi premora je sledilo še drugo srečanje proti ekipi Meteorplast. Ponovna je sledila srčna igra Posavcev, ki so v drugem polčasu prišli do neulovljive prednosti in tekmo dobili z rezultatom 5:1. Med strelce so se vpisali Luka Kržan, Tai Maze, Nik Pirc, po dva pa je prispeval Jaka Čuber Potočnik.

Nadaljujemo 18.11.2017, kjer se bo tretji turnir odvijal na Ptuju.

 

V nedeljo so drugo tekmo doma odigrali v selekciji U15. Zdesetkana domača vrsta je dominirala na igrišču. Nasprotnik je čakal na protinapade. Po vodstvu domačih 2:0, so gostje do polčasa izkoristili napake v domači obrambi in rezultat izenačili.

V drugem polčasu so gostje povedli. PLAVI so nizali priložnost za priložnost, vendar nikakor jim ni uspelo žoge spraviti v gol. Želja in borba je bila poplačana v izdihljajih tekme, saj je Tadeju Petančiču le uspelo zadeti za končnih 3:3. Dva zadetka je prispeval Jure Zupan.

Naslednje 3. kolo se igra v nedeljo proti ekipi Meteorplast v Ljutomerju.

 

Selekcija U19 se je mudila v Ljutomerju pri ekipi Meteorplast. Fante čaka še veliko dela v obrambi, v napadu pa se realizacija popravlja. Kot je pred časom v začetku svojega delovanje pri KMN Sevnica dejal Mitja Jontez: Delo delo delo. Gremo lovit točke na naslednjih tekmah.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

Mladi U13, U15, U19

Mladi U13, U15, U19 (0)

Športna dvorana je gostila turnir 4. kola v futsalu do 13 let. Najmlajši predstavniki sevniškega kluba so ponovno pokazali srčno

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *