KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Mladi U13, U15, U19

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔05.december 2017
Mladi U13, U15, U19

Športna dvorana je gostila turnir 4. kola v futsalu do 13 let. Najmlajši predstavniki sevniškega kluba so ponovno pokazali srčno igro proti ekipi Meteorplasta in ponovno nesrečno oddali vse tri točke. Svojo kvaliteto so potem pokazali nad ekipo Miklavža in se trenutno nahajajo na 3. mestu.

U15
Za voljo poškodb so se fantje do 15 let zoperstavili proti vrstniki iz Ljutomerja. Domači so tekmo začeli podjetno, vendar žoge niso spravili v gol. Gostje so imeli svoj dan in veliko sreče, saj se je vsak njihov strel od vratnice odbil v domač gol.

Drugi polčas so PLAVI dali vse od sebe. Trgali parket, se borili kot levi in posledično bili nagrajeni s štirimi zadetki. Tekma je končala 4:10 za KMN Meteorplast. Glave gor, gremo naprej.

U19
Tako kot pri ekipi U15 se je tudi selekcija U19 zdesetkana odpravila na gostovanje v Zagorje. V nič kaj prijetni tekmi, kjer so domačini izkoristili sodniški kriterij, kjer je bila dovoljena zelo groba igra, niso imeli možnosti za osvojitev točk. Vse pohvale kapetanu Žigu Kralju, ki je v drugem polčasu obležal na parketu po prejetem udarcu s komolcev v glavo, in potem stisnil zobe ter nadaljeval s tekmo. Sevniški vratar Tjaž Prah je kljub prejetim 10 zadetkom odlično odbranil srečanje.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *