KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Mojstrovina Nečemra za zmago

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔24.februar 2018
Mojstrovina Nečemra za zmago

Vse tekme 17. kroga 1. Slovenske futsal lige so se pričele ob 20:00 uri. Sevnica se je z zmago hotela utrditi na 6. mestu. Po prvem polčasu se je temu zdelo tako, saj so se PLAVI sprehajali mimo gostujoče obrambe, Jan Kuhar v vratih Ivančne Gorice pa jih je s svojimi obrambami ohranjal pri življenju.

Pred začetkom drugega polčasa so Posavci vodili s 3:1. Zadeli so Beno Govekar, Domen Krnc in Uroš Martić. Nato pa je domača vrsta z ležerno igro dovolila, da se je četa Jožeta Gačnika vrnila v igro in z nekaj sreče je bil rezultat v 28. poravnan.

Sevnica je v zadnji četrtini morala nadaljevati brez poškodovanega Marka Račiča. PLAVI so iz minute v minuto stopnjevali pritisk na vrata Kuharja, ki je nadaljeval z dobrimi obrambami. Nato pa smo v 36. minute dočakali mojstrovino Jana Nečemra. Prigaral si je žogo z dobrim delom v obrambi, jo ustavil s prsmi, se pripravil na strel in udaril. Okroglo usnje končalo v desnem spodnjem kotu gostujoče ekipe.

Gostje so poskusili z vratarjem v polju. Denko je obranil nekaj nevarnih poskusov, sevniška obramba pa je tokrat zdržala vse pritiske nasprotnikov. Martić za konec prehitel sireno in postavil končni rezultat 5:3.

Pred zadnjim kolom se je Sevnica priborila 6. mesto in bo z nestrpnostjo čakala kdo bo njen nasprotnik v četrtfinalu. To bo znano 9.3.2018, saj je naslednji teden na sporedu zaključek pokala Terme Olimia.

Zadetki in izjave:

Zahvaljujemo se sponzorju tekme LIPA-LES d.o.o. Boštanj. Zahvala gre tudi vsem zvestim navijačem, ki so se zbrali v takšnem številu in podprli domače fante. Takšnih navijačev si želimo tudi v prihodnje.

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *