KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Napovednik: člani na gostovanje, mladinci in kadeti doma

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔13.november 2013

Pokal Terme Olimia

Ta vikend so na sporedu tekme ¼ pokala Terme Olimia. Končnega zmagovalca bosta odločile dve tekme. Sevničani gredo na Škofije z dobro popotnico, saj so v prejšnjem krogu premagali vodečo ekipo na lestvici. Na prvenstveni tekmi sta se ta dva nasprotnika srečala v sevniški dvorani. Takrat sta se razšla brez zmagovalca.

Ne smemo pozabiti, da KMN Bronx Škofije brani naslov pokalnega prvaka in je v odlični formi, na domačem terenu pa je oddal točke le FC Litiji.

Tekma je delegirana na petek 15.novembra 2013 ob 20:30 v športni dvorani Burja, Škofije. Povratno srečanje pa bo čez 14 dni v Sevnici.

 

U18  z Jagri

Kadeti so v prejšnjem kolu prvič okusili zmago. Tokrat v goste prihaja ekipa KMN Dobovec Trgovine Jager, ki je trenutno še brez točk.

Kako se bodo odrezali v 4. kolu Državnega prvenstva v selekciji U18 skupina A si lahko ogledate v soboto ob 15.30 uri v športni dvorani Sevnica.

 

k državnim prvakom U21 prihaja KMN Velike Lašče

Sevničani so na zadnji tekmi morali priznati poraz proti litjanom. Tokrat bodo nastopili brez kaznovanega Martića, v kader pa se vračata Krnc in Grigić. Vse druga kot zmaga domačinov bi bilo veliko presenečenje.

Tekma je na sporedu v nedeljo 17.11.2013 ob 14:30 v ŠD Sevnica.

Vabljeni !

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *