KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

NAPOVEDNIK: člani z Bronxi, kadeti s Celjanarji, mladinci pa z Mariborčani

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔16.oktober 2013

1.SFL

Po pokalnem premoru se nadaljuje ligaško tekmovanje v 1.SFL. V sevniški dvorani bomo gostili ekipo iz primorske KMN Bronx Škofije. Domači trener še vedno ne bo mogel računati na Krnca, Grigića in Pešča. Kako se bodo znašli ”škofjoti” na sevniškem parketu bo znano v petek 18. oktobra s pričetkom ob 20:00 uri.

Omenjena tekma pa bo imela še dobrodelno noto. Uprava KMN Sevnice se je odločila, da bo izkupiček od vstopnine namenila šolskemu skladu OŠ Sevnica in OŠ Boštanj za plačilo malice otrokom, ki to najbolj potrebujejo.

Udeležite se tekme in nam pomagajte napolniti dvorano.

 

U18

V soboto 19. oktobra se bo začelo kadetsko državno prvenstvo v selekciji U18. Tekmovanja se bo udeležilo 21 ekip, ki so razdeljene v štiri skupine. Naši fantje se bodo v 1. kolu pomerili z ekipo KMN Olimp Celje. Selekcijo bo v letošnji sezoni vodil Tomaž Blatnik, ki si želi, da bi igralci postali prava klapa in sledili stopinjam mladinske ter članske ekipe.

Tekma je na sporedu v soboto s pričetkom ob 15:30.

 

U21

Mladinske državne prvake čaka naporen teden. Najprej se bodo danes odpravili na zaostalo tekmo prvega kola v Rogatec, v nedeljo pa se bodo pred domačimi gledalci pomerili z ekipo RE/MAX Brezje Maribor. Ekipi so se pridružili Tomažič, Drapić, Seničar (KMN Nazarje Glin), Škorić (FC Litija) ponovno pa se je aktiviral Tilen Bojanc.

Vabljeni na tekmo v nedeljo 20. oktobra ob 14.30, ki se bo igrala v Športni dvorani Sevnica.

Ajde!

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *