KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Napovednik: kdo igra, kje se igra, s kom se igra

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔09.oktober 2014
Napovednik: kdo igra, kje se igra, s kom se igra

Člani osmina pokala Terme Olimia
1. slovenska futsal liga ima ta vikend počitek. Na sporedu pa je slovenski futsal pokal imenovan Pokal Terme Olimia. V goste prihaja ekipa MNK Black&White, ki tekmuje v 3 .slovenski futsal ligi pod okoljem MNZ Koper.
V sevniškem klubu se zavedajo, da niso v takšni formi kot so bili v lanski sezoni, vendar ne bežijo od vloge favorita in jo nameravamo tudi potrditi. Zmagovalec tekme se neposredno uvrsti v četrtfinale Pokala Olimje.
Srečanje je na sporedu v petek 10.10.2014 s pričetkom ob 20 uri v športni dvorani Sevnica.

U19 v Celje
Pričenja se tekmo vanje v selekciji U19, kjer nastopa 21 ekip razdeljenih v tri skupine. Sevnica se odpravlja na gostovanje h KMN Celje Olimp. Ekipo bo tudi letos vodil Tomaž Blatnik. Želi, da fantje postanejo še boljša klapa kot lani, da uživajo v igranju futsala in da dokažejo, da je na njih tudi v športnem smislu potrebno računati dolgoročno.
Tekma je delegirana v soboto 11.10.2014 ob 13 uri v ŠD Lava.

Eisenkoler na čelu selekcije U15
KMN Sevnica bo v letošnji sezoni nastopila tudi z ekipo U15, katero bo vodil Alojz Eisenkoler, ”novopečeni”  trener v vrstah Sevnice, ki pa ni novinec v delu z mladimi športniki. V tekmovalni sezoni sodeluje 12 ekip, ki so razdeljene v dve skupini. V nedeljo so odpravljajo na gostovanje v Slovenske Gorice.
Fantje trenirajo dobra dva tedna. Kaj so se naučili in kakšna pričakovanja goji najmlajši rod sevniških haklerjev, pa bodo pokazali na tekmi v nedeljo 12.10.2014 ob 10 uri v športni dvorani Volčina.

Kolektiv KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *