KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

NAPOVEDNIK: Na meniju Dobovec in Olimp Celje

0 Comments 📁 1. SFL, U18 🕔11.december 2013

Članska ekipa je s težko prigarano  zmago v prejšnjem kolu obdržala stik z vodilnima ekipama in si tudi matematično zagotovila obstanek v 1. Slovenski futsal ligi. Čeprav proti Velikolaščanom niso blesteli, so znali igrati na rezultat in ohranili svojo mrežo nedotaknjeno. Tokrat se bodo v boj za nove točke podali v Rogatec k Dobovcu. V prvem medsebojnem obračunu so Posavci dosegli kar 7 zadetkov, gostje pa so zadevali okvir vrat, med vratnicami pa je blestel Govekar. V ekipo se po odsluženi kazni vrača Grigić, Mehić pa je saniral poškodbo gležnja. Sevniški strateg ima na voljo vse igralce.

Tekma 9. kola 1.Slovenske futsal lige med Dobevec Trgovine Jager in KMN Sevnico je na sporedu v petek 13. decembra v Športni dvorani Rogatec s pričetkom ob 20:00 uri.

 

Kadeti bodo zadnjo tekmo v letošnjem letu odigrali v Celju. Trenutno v svoji skupini zasedajo 4. mesto in le zmaga jih lahko priključi za proboj med prvi dve mesti, ki vodita v zaključni del tekmovanja. Na prvem medsebojnem srečanju so se varovanci Tomaža Blatnika po zaostanku dvakrat vrnili v igro, kjer je prišlo do delitev točk.

Tekma 6. kroga Državnega prvenstva U18 skupina A med KMN Sevnico in KMN Olimp Celje je deligirana na soboto 14.decembra ob 15:00 uri v Športni dvorani Lava, Celje.

 

AJDE SIUNCA!

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *