KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Napovednik: v sevniško lepotico se vrača Bronx, mladinci na Ptuj

0 Comments 📁 Pokal, U21 🕔27.november 2013

Pokal Terme Olimia

Pred 14. dnevi so se naši malonogometaši mudili na prvi četrfinalni tekmi pokala Terme Olimia na Škofijah pri ekipi KMN Bronx. Iz težkega gostovanja so se vrnili s štirimi žogami v svoji mreži. Razliko bodo poskušali nadoknaditi ta petek na povratnem srečanju. Na zaključni turnir se bo uvrstila ekipa, ki bo boljša v dveh medsebojnih srečanjih. Na zadnji prvenstveni tekmi smo videli, da so Sevničani sposobni zabiti več kot 4 zadetke. Mitja Jontez trener članske ekipe napoveduje, da dokler se igra v sevniški lepotici NI PREDAJE.

Potrebna bo podpora s tribun, zato ste vljudno vabljeni v petek 29. novembra ob 20:00 uri, da se pridružite sevniškim navijačem v sevniški športni dvorani in s svojim navijanjem pomagate do dobrega vzdušja in ugodnega rezultata.

 

Državni prvaki na Ptuj

Zadnjo tekmo v letošnjem letu bodo mladinci KMN Sevnice v selekciji U21 zahod odigrali na Ptuju. Gre za derbi 5. kroga saj se bosta udarili drugo oziroma tretje uvrčeni ekipi. S tem kolom pa se bo zaključil prvi del tekmovanja. Trener Mitja Jontez ne more računati na kaznovanega Martića.

Ali bodo Posavci zaključili nostope v tem letu z zmago, bo znano v nedeljo 1. decembra, tekma se prične ob 15.00 uri.

 

AJDE SIUNCA!

Share this article with friends

Similar Articles

Dobovec pretrd oreh

Dobovec pretrd oreh (0)

Klub malega nogometa Sevnica je v osmini pokala TERME OLIMIA končal svoje nastope. Ekipa z Dobovca premore toliko kvalitete, da

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *