KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Oplast in Stripy prihajata v nepremagljivo sevniško trdnjavo

0 Comments 📁 1. SFL, U21 🕔03.april 2014
Oplast in Stripy prihajata v nepremagljivo sevniško trdnjavo

KMN Sevnica je še vedno v igri za napredovanje v finale državnega prvenstva v 1. Slovenski futsal ligi. V prvih dveh tekmah je zmanjkalo športne sreče, saj so obakrat nesrečno izgubili na gostovanju v Kobaridu. Sedaj sledijo dve domači tekmi, sevniški trener Mitja Jontez je prepričan, da bodo njegovi varovanci pred zvestimi navijači ponovno našli zmagovalni ritem in poravnali serijo v zmagah na 2:2. Razen Grigića so na voljo vsi igralci. Odločala bo dnevna forma iz izpodbuda s tribun.

Tekma je delegirana v petek 4. aprila s pričetkom ob 20 uri v športni dvorani Sevnica. Pridite podpreti sevniške heroje in jih z navijanjem popeljite do prve zmage v polfinalnem srečanju.

Aktualni sevniški mladinski prvaki pa so že v finalu, kjer so v polfinalu izločili prav svoje vrstnike iz Kobarida. Tokrat se bodo v finalu pomerili z ekipo FSK Stripy Inštalacije Derlink, ki je bila v dveh srečanjih boljša od FC Litije. V ekipi vlada izjemno vzdušje. Igralci so v letošnji sezoni odigrali ogromno tekem, saj jih več kot pol igra tudi za člansko selekcijo.

V boj za ubranitev lanske lovorike so bodo podali v nedeljo 6. aprila ob 17. uri ko se bo v sevniški športni dvorani odvijala prva finalna tekma v selekciji do 21 let. Napolnimo dvorano in dokažimo, da si mesto Sevnica ponovno zasluži državni naslov. Vstop je prost.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *