KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

otroška nogometna šola NOGOBIKEC

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔11.avgust 2017
otroška nogometna šola NOGOBIKEC

Klub malega nogometa Sevnica vas vabi, da se udeležite dogodka SPOZNAVNI TURNIR V MALEM NOGOMETU za otroke do 13 let in otroke do 15 let, ki bo potekal 15.8.2017 pred športnim domom Sevnica s pričetkom ob 10 uri.

Gre za predstavitev skupnega projekta med KMN Sevnica in Nogometno šolo NK Krško, katerim skupni cilj je delo z mladimi in populariziranosti nogometa v Sevniški občini. Iz tega razloga sta se kluba dogovorila, da bosta v novem šolskem letu na Osnovnih šolah v občini Sevnica (Sevnica, Boštanj, Blanca, Krmelj, Tržišče in Šentjanž) pričela s projektom OTROŠKA NOGOMETNA ŠOLA – NOGOBIKCI (od 1. do 3. razreda). Vizija je ta, da bomo v Sevnici imeli selekcije od 6. do 19 leta starosti, ki bodo vključeni v program organizirane vadbe nogometa in futsala (dvoranskega nogometa).

Na samem dogodku boste pridobili več informacij, možen pa bo tudi v vpis v OTŠ -NOGOBIKCE. Prisoten bo tudi Rok Zorko – ustanovitelj in vodja nogometne šole NK Krško, kot tudi koordinator oziroma vodja Otroške in mladinske nogometne šole v občini Sevnica Tomaž Blatnik.

Vabljeni

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *