KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔08.oktober 2018
po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško gnezdo sta se vrnila Gregor Pešec in Borut Žičkar. Svojo futsal zgodbo pa je pričel tudi David Bučar, bivši član NK Krško, ki je pred leti z zgodovinskim zadetkom pripeljal Krčane v Prvo Slovensko nogometno ligo.

Poraz v Posočju in doma

Na prvi tekmi sezone so se Sevničani odpravili  na najdaljšo gostovanje in sicer k zasedbi KMN Oplast Kobarid. Svojih priložnosti niso izkoristili in se domov vrnili praznih rok. Mitja Jontez je po tekmi povedal: „To je bila zaslužena zmaga Oplasta, ki je pokazal večjo željo. Verjamem pa, da smo mi imeli le slab večer. Zdaj pa gremo delati dalje.“  Edini zadet za PLAVE je dosegel povratnik v ekipo Gregor Pešec.

Sledila je prva tekma v domači dvorani. Nasproti je stal favorizirani Maribor, ki se je okrepil in želi ponovno osvojiti državni naslov. Razburljiva tekma s polno priložnosti na eni in drugi strani, je na koncu prinesla zmago ”vijolicam”. Sevničani bodo morali popraviti realizacijo v napadu. Potreben pa je tudi čas, da se sevniški stroj nastavi na delavno temperaturo. „Če dosežeš en gol, zelo težko zmagaš. Nam se ni izšlo. Dobro smo parirali, bo pa treba popraviti realizacijo,“ pretiranega nezadovoljstva pri Mitji Jontezu, trener KNM Sevnica, po porazu proti Mariborčanom ni bilo.

Zahvaljujemo vsem, ki ste člansko ekipo podpiral iz domače dvorane. Zahvala sponzorju prve domače tekem v sezoni 2018/19 podjetju GEN-I.

Izjave po tekmi Sevnica Maribor:

Tudi v naslednjem kolu Sevnico čaka težak nasprotnik. Odpravljajo se k aktualnemu državnemu prvaku, ki se je v tem tednu prebil med 16 najboljših ekip v ligi prvakov.

Bodi z nami in navijaj
ADJE Siunca

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *