KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

POKAL TERME OLIMIA: preluknjana koprska barka

0 Comments 📁 Pokal 🕔14.oktober 2014
POKAL TERME OLIMIA: preluknjana koprska barka

V petek je bila na sporedu osmina finala pokala Terme Olimia, kjer so Sevničani dodobra napolnili mrežo črno-belih iz Obale in se uvrstili v naslednji krog tekmovanja.

KMN SEVNICA : KMN BLACK&WHITE 17:0 (1:0)

Prvi polčas ni postregel z lepo igro. Gostje so z disciplinirano igro v obrambi in proti napadi poskušali premagati domačega vratarja Seničarja, ki je dobil prednost pred prvim vratarjem Sevnice Govekarjem. Domača vrsta se je ponovno odločila, da bo najprej zadevala okvir vrat. Sodniki so podelili par kartonov nato pa je Krnc s samostojnim preigravanjem s strelom z levico poslal žogo pod prečko. Gostje so imeli v zadnji sekundah prvega polčasa na voljo strel iz 10 metrov, vendar je bil kapetan gostov premalo natančen in žoga je zletela mimo vrat.

DSC07333Gostje so v drugem polčasu čisto popustili, zmanjkalo jim je moči. To so v polni meri izkoristili domači fantje in zabili kar 16 zadetkov.

DSC07327Z zmago so se uvrstili v 4/1 pokala Terme Olimia. Naslednjega nasprotnika bo določil žreb, ki bo konec tega meseca.

Na pohodu sta bili še selekciji U19 in U15, ki sta doživeli poraz.

Naslednji vikend pa bo v Sevnici pokalo od Futsala. V petek prihaja Maribor, sobota U19 gostimo laško, v nedeljo se bo selekcija U15 pomerila z vrstniki iz KMN Meteorplast, s pohodom na tretjo zaporedno krono pa bomo pričeli državniki prvaki U21 proti ekipi Tomaž Picerija Ozmec.

Zadetki in izjave:

kolektiv KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

Dobovec pretrd oreh

Dobovec pretrd oreh (0)

Klub malega nogometa Sevnica je v osmini pokala TERME OLIMIA končal svoje nastope. Ekipa z Dobovca premore toliko kvalitete, da

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *