KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

POKAL TERME OLIMIA: Sevničani preko Oplasta v finale

0 Comments 📁 Pokal 🕔09.marec 2014
POKAL TERME OLIMIA: Sevničani preko Oplasta v finale

Malonogometaši iz Sevnice ob Savi so s potrpežljivo in srčno igro premagali KMN Oplast Kobarid in se bodo v nedeljskem finalu pomerili z FC Litijo.

KMN SEVNICA : KMN OPLAST KOBARID 4:3 (2:2)

Ekipa iz Posočja je bolje začela srečanje, saj je Ručna z nepredvidljivim strelom iz prostega strela presenetil Govekarja. Sevničani so se držali navodil trenerja Jonteza in s potrpežljivo igro utrujali nasprotnika. Po lepem prodoru Mehića je na drugi strani lepo našel Pešca, ki je rezultat prvič poravnal. Oplast je ponovno z nekaj sreče prišel do vodstva. Mehić pa se je še drugič vpisal med asistenta. Tokrat je s podajo našel Kurtiča, ki je postavil izid polčasa.

Oplast je v drugem polčasu že tretjič na tekmi prišel do vodstva, kar pa varovance sevniškega stratega ni zmedlo. Nadaljevali so svojo igro, sledila je manjša napaka v kobaridski obrambi. Žoga se je odbila do Nečemerja, kateri je z natančnim strelom matiral Bratića. V 31. minuti pa je bil dosežen zadetek, ki je odločil zmagovalca. Škorić je sprejel žogo na desnem boku. Odločil se je za preigravanje, švignil mimo dveh obrambnih igralcev in poslal žogo v malo mrežico. Ekipa s Posočja je poskusila s petim igralcem v polju. Sevniška obramba je strla svoje vrste, svoje je dodal še Govekar in KMN Sevnica se bo v nedeljo ob 19. uri borila za pokalnega prvaka v večnamenski športni dvorani Podčetrtek.

Polfinalna zasedba na tekmi:
Denis Govekar, Uroš Martić, Jan Ničemer, ARNES Škorij, Domen Krnc, Nenad Kurtić, Luka Koprivnjak, Ševzet Mehić, Matej Kranjčevič, Gregor Pešec, Žan Tomažič, Matej Zakšek.

KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

Dobovec pretrd oreh

Dobovec pretrd oreh (0)

Klub malega nogometa Sevnica je v osmini pokala TERME OLIMIA končal svoje nastope. Ekipa z Dobovca premore toliko kvalitete, da

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *