KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Posavci z Jontezom v novo sezono

0 Comments 📁 1. SFL 🕔21.junij 2016
Posavci z Jontezom v novo sezono

Včeraj se je pred začetkom nove tekmovalne sezone Uprava KMN Sevnica prvič sestala z igralci, trenerji in ostalimi simpatizerji. Uprava je na podlagi razgovorov z igralskim kadrom iz lanske sezone odločila, da klub v futsal sezoni 2016/2017 nastopil s pomlajeno zasedbo, v okviru finančnih zmožnosti. Klub zagotovo zapušča Irnes Škorić, ostali igralci pa so pripravljeni še naprej zastopati barve sevniškega kluba.

foto_16Vajeti članske ekipe bo ponovno prevzel Mitja Jontez, na tem mestu pa se klub zahvaljuje dosedanjemu trenerju Jožetu Gačniku za njegovo delo in doprinos k razvoju futsala v Sevnici.

fsk stripy-kmn sevnica (74)Beseda je tekla tudi o mladinskih selekcijah. Želja kluba je, da se poleg ekipe U19, ki jo bo kot do sedaj vodil Tomaž Blatnik, doda še selekcija U17. Ni pa izključeno, da se prične trenirati s selekcijo U13. Za vratarje bo zadolžen Mihajlo Šljivić.

Pred kondicijskimi pripravami, začetek katerih je planiran za 29.8.2016, bo še skupščina kluba, na kateri bo prišlo do nekaj sprememb v vodstvu kluba.

Spremljajte nas

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *