KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Pričenja se 1.SFL

0 Comments 📁 1. SFL 🕔21.september 2016
Pričenja se 1.SFL

Po napornih kondicijskih pripravah pod vodstvom novega/starega trenerja Mitje Junteza, v osveženi, prenovljeni in deloma pomlajeni zasedbi, po treningih z žogo ter po treh pripravljalnih tekmah s Koprivnico, Alumnusom (hrvaški prvoligaš) ter lokalno ekipo iz Hrastnika (Torpedo), se v Športno dvorano v Sevnici vrača čas za boje klubov v 1. Slovenski futsal ligi.

DSC08264

Žreb prvenstva je bil naklonjen domači ekipi, saj bodo izbranci Mitje Jonteza prve tri tekme v novi sezoni igrali v domači dvorani. Z novo sezono tako pričnemo že v petek 23.9.2016 proti novincu med prvoligaši, sicer pa staremu znancu, KMN Tomaž iz Ormoža, ko bo uvodni udarec v novo sezono izveden ob 20:00 uri.

Sevnica in KMN Tomaž se dobro poznata, tako iz bojev v 1. in 2. SFL v preteklosti, v zadnjem času pa še zlasti iz tekmovanja mladih do 21 let, ko je to tekmovanje (še) bilo organizirano s strani NZS. ‘Mladeniči” so sedaj postali nosilci igre pri obeh članskih ekipah, kar je lepa pohvala in nagrada za dobro delo z mladimi. Zadnji medsebojni obračun sta ti dve ekipi odigrali leta 2013 takrat še v drugoligaškem tekmovanju, ko je Sevnica na Hardeku slavila z rezultatom 3:9.

IMG_1442

K članskim treningom so se priključili tudi mlajši mladinci, ki bodo poskušali dobiti minute na članskih tekmah in zapolniti vrzel, ki je nastala ob odhodu Drobneta in Škorića, ki bosta v novi sezoni lovila minute in gole v novih okoljih.

Na prvi tekmi bo, zaradi kazni rdečega kartona na zadnji tekmi lanske sezone, manjkal Krnc. Končen seznam igralskega kadra bo znan tik pred prvo prvenstveno tekmo.

foto_16Mitja Jontez:

Nova sezona, novi izzivi.

Čaka nas težka sezona. Zlati mladinci bodo nosili glavno breme ekipe, za kar se ne bojim. Nastala je manjša luknja v igralskem kadru, saj se lani k članski ekipi ni priključevalo mlajših mladincev. Potrebovali bomo malo več časa, ampak bomo že; tako kot znamo.

Vzdušje v ekipi je odlično in komaj čakamo, da se prvoligaški cirkus prične.

 

DSC07683Domen Krnc:

Po mesecu dni priprav je pred nami že prva tekma in prvi test za ekipo. V novo sezono vstopamo z zelo mlado ekipo, ki so se ji pridružili igralci iz mladinskega pogona. Klub sta zapustila Sebastijan Drobne in Irnes Škorić, katerima želim vse najboljše v novem okolju. 

Sezono odpiramo s tremi tekmami v domači dvorani, kar lahko izkoristimo sebi v prid.

Mislim, da bo sezona zelo zanimiva in izenačena, še bolj kot lansko leto, saj se je večina klubov poseglo po okrepitvah. 

Verjamem, da si lahko ekipa z željo in borbenostjo ustvari dobro izhodišče na lestvici pred končnico, kjer pa je vse mogoče. Tekom sezone bomo videli, kam lahko posežemo.

 foto_18Uroš Martič:

Za začetek nove sezone si seveda želimo zmage, saj je tako najlepše začeti sezono v domači dvorani. V prvem krogu igramo proti novincu v prvi ligi, vendar nasprotnika kar dobro poznamo in ga ne podcenjujemo.

Želimo si da nas pride podpreti čim večje število gledalcev. Mi se bomo borili in jim skušali nagraditi z zmago.

 

Petek, 23. septembra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN TOMAŽ ŠIC BAR


Petek, 30. septembra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN OPLAST KOBARID


Petek, 7. oktobra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN BRONX ŠKOFIJE

 

Sezonske vstopnice si lahko zagotovite do prve domače tekme do 20.00, po ceni 20 EUR.

 

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *