KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Pričenja se 1.SFL

0 Comments 📁 1. SFL 🕔21.september 2016
Pričenja se 1.SFL

Po napornih kondicijskih pripravah pod vodstvom novega/starega trenerja Mitje Junteza, v osveženi, prenovljeni in deloma pomlajeni zasedbi, po treningih z žogo ter po treh pripravljalnih tekmah s Koprivnico, Alumnusom (hrvaški prvoligaš) ter lokalno ekipo iz Hrastnika (Torpedo), se v Športno dvorano v Sevnici vrača čas za boje klubov v 1. Slovenski futsal ligi.

DSC08264

Žreb prvenstva je bil naklonjen domači ekipi, saj bodo izbranci Mitje Jonteza prve tri tekme v novi sezoni igrali v domači dvorani. Z novo sezono tako pričnemo že v petek 23.9.2016 proti novincu med prvoligaši, sicer pa staremu znancu, KMN Tomaž iz Ormoža, ko bo uvodni udarec v novo sezono izveden ob 20:00 uri.

Sevnica in KMN Tomaž se dobro poznata, tako iz bojev v 1. in 2. SFL v preteklosti, v zadnjem času pa še zlasti iz tekmovanja mladih do 21 let, ko je to tekmovanje (še) bilo organizirano s strani NZS. ‘Mladeniči” so sedaj postali nosilci igre pri obeh članskih ekipah, kar je lepa pohvala in nagrada za dobro delo z mladimi. Zadnji medsebojni obračun sta ti dve ekipi odigrali leta 2013 takrat še v drugoligaškem tekmovanju, ko je Sevnica na Hardeku slavila z rezultatom 3:9.

IMG_1442

K članskim treningom so se priključili tudi mlajši mladinci, ki bodo poskušali dobiti minute na članskih tekmah in zapolniti vrzel, ki je nastala ob odhodu Drobneta in Škorića, ki bosta v novi sezoni lovila minute in gole v novih okoljih.

Na prvi tekmi bo, zaradi kazni rdečega kartona na zadnji tekmi lanske sezone, manjkal Krnc. Končen seznam igralskega kadra bo znan tik pred prvo prvenstveno tekmo.

foto_16Mitja Jontez:

Nova sezona, novi izzivi.

Čaka nas težka sezona. Zlati mladinci bodo nosili glavno breme ekipe, za kar se ne bojim. Nastala je manjša luknja v igralskem kadru, saj se lani k članski ekipi ni priključevalo mlajših mladincev. Potrebovali bomo malo več časa, ampak bomo že; tako kot znamo.

Vzdušje v ekipi je odlično in komaj čakamo, da se prvoligaški cirkus prične.

 

DSC07683Domen Krnc:

Po mesecu dni priprav je pred nami že prva tekma in prvi test za ekipo. V novo sezono vstopamo z zelo mlado ekipo, ki so se ji pridružili igralci iz mladinskega pogona. Klub sta zapustila Sebastijan Drobne in Irnes Škorić, katerima želim vse najboljše v novem okolju. 

Sezono odpiramo s tremi tekmami v domači dvorani, kar lahko izkoristimo sebi v prid.

Mislim, da bo sezona zelo zanimiva in izenačena, še bolj kot lansko leto, saj se je večina klubov poseglo po okrepitvah. 

Verjamem, da si lahko ekipa z željo in borbenostjo ustvari dobro izhodišče na lestvici pred končnico, kjer pa je vse mogoče. Tekom sezone bomo videli, kam lahko posežemo.

 foto_18Uroš Martič:

Za začetek nove sezone si seveda želimo zmage, saj je tako najlepše začeti sezono v domači dvorani. V prvem krogu igramo proti novincu v prvi ligi, vendar nasprotnika kar dobro poznamo in ga ne podcenjujemo.

Želimo si da nas pride podpreti čim večje število gledalcev. Mi se bomo borili in jim skušali nagraditi z zmago.

 

Petek, 23. septembra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN TOMAŽ ŠIC BAR


Petek, 30. septembra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN OPLAST KOBARID


Petek, 7. oktobra, ob 20.00, Sevnica (Športna dvorana Sevnica):

KMN SEVNICA : KMN BRONX ŠKOFIJE

 

Sezonske vstopnice si lahko zagotovite do prve domače tekme do 20.00, po ceni 20 EUR.

 

Share this article with friends

Similar Articles

1.SFL. v Rogaški brez možnosti

1.SFL. v Rogaški brez možnosti (0)

Po 12. kolu 1. slovenske futsal lige Sevnica ostaja na 6. mestu prvenstvene lestvice. Že drugič v 14. dneh se je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *