KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

prva zmaga v 2014, Martić pristal v bolnišnici

0 Comments 📁 1. SFL 🕔08.februar 2014
prva zmaga v 2014, Martić pristal v bolnišnici

Na vročem gostovanju v dvorani Burja, so Sevničani v 11. krogu 1. Slovenske futsal lige premagali Škofijski Bronx. Pretiranega veselja po tekmi ni bilo, saj jo je v dvoboju z vratarjem skupil Uroš Martić, ki je ostal na opazovanju v Splošni bolnišnici Izola.

KMN BRONX : KMM SEVNICA 3:7 (0:3)

Sevničani so tekmo pričeli v postavi Krnc, Nečemer, Martić, Grigić in vratarjem Govarker. Uvodne minute so se začele po željah Jonteza, saj je Grigić že v 26. sekundi načel domačo mrežo. Na 0:2 je povišal Martić, po nesebični podaji Krnca. Domači trener je že v 5. minuti vzel minuto odmora, po kateri je Bronx zaigral bolje in si priigral nekaj priložnosti. Najnevarnejši je bil Kapun. V 9. minuti srečanja pa šok za posavske legionarje. Domači vratar Kocjan je posredoval izven svojega kazenskega prostora, pri tem pa ”nokavtiral” Martića, ki je obležal na parketu. Po intervenciji zdravniške službe so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Izolo, kjer je ostal na opazovanju. Po daljši prekinitvi so domačini prevzemali pobudo in preko Kapuna, Zajca in Mirkoviča postajali vse bolj nevarni. Krnc ni imel svojega dne, saj so njegove žoge ”letele” mimo vrat. Zato pa je Kurtić v zadnji minuti rutinirano zaključil protinapad. Na drugi strani pa je Kapun stresel vratnico.

Škofjoti so odločneje pričeli drugi polčas, Sevničani pa so se pomaknili v obrambo, saj se je poznala odsotnost Martića. V 27. minuti je Mirković uspel premagati Govekarja. Bronxi so pričeli z igro na vse ali nič in vse stavili v napad. Po nekaj obrambah Govekarja, je Grigić z zvitim strelom poslal žogo med nogami domačega vratarja in končala je v golu. Po minuti odmora so Bronxi zaigrali z vratarjem v polju in takoj prišli do znižanja rezultata. Nato je Mehić prestregel žogo in že je bilo 2:5. Sledila je napeta končnica v kateri so Škofjoti ponovno unovčili igro z vratarjem, nastreljali 3 vratnice in udarili nekaj žog mimo gola. Na drugi strani pa sta v polno zadela Mehić, v zadnji minuti pa še Krnc.

Z zmago se je KMN Sevnica na lestvici 1.SFL utrdila na 3. mestu, saj jo zasledovalci ne morejo več prehiteti. Naslednje kolo pa bo na sporedu večni derbi. V sevniško dvorano prihaja aktualni državni prvak FC Litija.

Ekipa na tekmi:
Denis Govekar, Domen Krnc, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Uroš Martić, Matej Zakšek, Nenad Kurtić, Matej Kranjčevič, Mihael Grigić, Ševzet Mehić.

Preostali rezultati:
1. SFL, 11. krog, 7.2.
Dobovec Trgovine Jager – KMN Velike Lašče 3:3 (0:2)
0:1 Kitić (9.), 0:2 Vojsk (20./ag), 1:2 Vojsk (23.), 2:2 Gamilec (30.), 3:2 Vojsk (37.), 3:3 Kojadinović (40.)

11.2.
KMN Puntar – RE/MAX Brezje (20.30)
KMN Oplast Kobarid – FC Litija (20.00)

KMN Sevnica

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *