KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Razvoj mladinskih selekcij s pomočjo NŠ NK Krško

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔27.julij 2017
Razvoj mladinskih selekcij s pomočjo NŠ NK Krško

Lansko sezono smo vzpostavili sodelovanje z Nogometno šolo NK Krško na področju mladinskih selekcij. V futsal tekmovanje smo se podali z ekipo do 13 let. Enako bomo nadaljevali tudi v letošnji sezoni, kjer pa si želimo poleg U13 dodati še selekcijo U15.

Iz tega razloga bomo v torek 15.8.2017 ob 11 uri izvedli spoznavni turnir v malem nogometu na igrišči pri bazenu Sevnica, kjer bodo podane vse informacije o izvedbi treningov ter tekem državnega prvenstva do 15 let. V primeru slabega vremena se bo dogodek prestavil v Športno dvorano Sevnica.

Želimo nadaljevati sodelovanje z Nogometno šolo NK Krško, zato bomo kombinirali treninge vsak 1X tedensko v dvorani ostalo pa na prostem. Futsal  tekmovanja se pričnejo v sredini oktobra in se končajo sredi februarja (redni del). Ob uvrstitvi v končnico pa se tekmovanje lahko zavleče do aprila.

Treningi se bodo izvajali le v primeru, da se bo zbralo zadostno število vadečih (10) ter ob uskladitvijo aktivnosti s treningi velikega nogometa. Vodil jih bo Tomaž Blatnik, s pomočnikoma Domenom Krncem ali Urošem Martičem (futsal reprezentanta). Za vratarje pa bo skrbel Mihajlo Šljivić.

Kluba sta se odločila še za skupno sodelovanje na projektu Nogobikci v Občini Sevnica. S strani vodje NŠ NK Krško Roka Zorkota je želja, da se v pridnosti vzpostavi Nogometna šola Posavje Sevnica v kateri vidi KMN Sevnica kot ključnega partnerja pri vzpostaviti omenjene razvojne strategije. Vizija je ta, da bi se v Sevnici v prihodnosti vzpostavile mladinske selekcije, ki bi nastopale tako v velikem nogometu v tekmovanju MNZ Celje v zimskem času pa bi nastopali v futsal tekmovanjih.

Nogometna šola NK Krško izvaja delo pa začrtanem programu, ki so ga pripravili trenerji NŠ NK Krško. Sami rezultati pa kažejo, da se dela kvalitetno, saj so rezultati vidni na vseh korakih. Po tem programu se bo delo izvajalo tudi v Sevnici.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *