KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

road to final four pokala Terme Olimia

0 Comments 📁 Pokal 🕔07.marec 2014

KMN Sevnica bo ta vikend v Podčetrtku zaigral na zaključnem turnirju pokala Terme Olimia, kjer se bo za vstop v finale pomerila s KMN Oplast Kobarid.

Pot do uvrstitve na F4?

Sevniški malonogometaši so prvo tekmo v novi sezoni odigrali v nedeljo 1.9.2013 v športni dvorani Dolanka. Premagali so Gostilno Babilon Hrastnik (KDN Radeče) in postali pokalni zmagovalci pod okriljem MNZ Celje in se uvrstili. Kapetan Zakšek je dvignil prvo ”kanto” v novi sezoni.

Prvi žreb je določil, da se bo v 1/8 pokala Terme Olimia Sevnica udarila z Veliki Laščami. Odigrala se je samo ena tekma, na kateri je moral biti znan končni zmagovalec. Tekma se je bila odigrana v 12. oktobra v sevniški športni dvorani.  V deževnem sobotnem popoldnevu je padlo kar 11 zadetkov. Z rezultatom 8:3 so si napredovanje zagotovili Posavci.

Nato je bil v Ljubljani opravljen žreb parov četrtfinala pokala Terme Olimia, ki je 1/4 finalu futsal pokala Terme Olimia Sevničanom namenil branilca naslova KMN Bronx Škofije. Na sporedu sta bili dve tekmi, prvo izžrebana ekipa pa je bila domačin prve tekme (15.11.2013), povratna srečanja po so bila na sporedu 29.11.2013.

KMN Sevnica je bila po prvi tekmi v nelagodnem položaju, saj so se s Škofij vrnili s štirimi goli zaostanka, brez doseženega zadetka. Na povratnem srečanju pa smo videli pravo dramo, ki se je končala v prid mesteca ob Savi. Po rednem delu so zadetkali Grigić (2X), Krnc in Kranjčevič. Sledili so kazenski streli iz 6-tih metrov, saj je bil izid iz obeh tekem izenačen na 4:4. Primorci so povedli 2:0, saj je gostujoči vratar Grigićev strel ubranil. Nato pa je na sceno stopil Govekar, ki je obranil dva strela. Za domače so bili uspešni, Mehić, Škorić in Pešec. Sironić je uspel izenačiti na 3:3. Krnc pa je prevzel odgovornost in popeljal KMN Sevnico na F4.

V ponedeljek 17. Februarja 2014 je bil opravljen žreb polfinala pokala Terme Olimia. FC Litija se bo pomeril s KMN Dobovec Trgovine Jager, drugi polfinalni par pa sestavljata KMN Oplast Kobarid in KMN Sevnica.

Prispevek in žreb si lahko pogledate na spodnji povezavi:

http://www.sport-tv.si/d189231/Sport_TV/Stane_Kokalj_Imena_ne_zmagujejo_vedno.html

KMN Sevnica vsem svojim zvestim navijačem in podpornikom kluba nudi brezplačen prevoz za ogled polfinalnih tekem. Več informacij dobite na socialnem omrežju facebook. Vsi, ki ne boste odpotovali v Podčetrtek, si boste lahko vse tekme ogledali v neposrednem prenosu na Šport TV.

Ajde siunca!

Share this article with friends

Similar Articles

Dobovec pretrd oreh

Dobovec pretrd oreh (0)

Klub malega nogometa Sevnica je v osmini pokala TERME OLIMIA končal svoje nastope. Ekipa z Dobovca premore toliko kvalitete, da

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *