KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Sevnica (pre)hitro končala sezono

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔27.marec 2017
Sevnica (pre)hitro končala sezono

Škofijski Bronx je tudi v Sevnici prišel do zmage in se uvrstil v polfinale 1. Slovenske futsal lige, kjer jih čaka FC Litija.

Varovanci Mitje Jonteza so poskušali izsiliti še tretjo tekmo, ki bi odločala o potniku v polfinale, vendar se ni izšlo. Začetek tekme je bil obetaven, saj je Martićeva žoga že šla mimo vratarja, končala pa v vratnici. Izkušeni gostje so nato kaznovali vsako napako Posavcev. Povedli 0:1, 1:2 in s prednostjo 2:3 odšli na odmor. Oba zadetka za domače je prispeval Beno Govekar. V prevem polčasu je bil izključen prvi vratar Bronxov Alen Mordej. Z brutalnim naletom je zbil Jana Nečemra izven svojim vrat.

Hladen tuš za domače je sledil že v prvih minutah nadaljevanja, saj je Zajc povišal na 2:4. Jontezovi četi igra ni stekla. Bili so srčni, borbeni, požrtvovalni, pustili srce na igrišču, žal pa so tokrat prevagale izkušnje, ki jih ekipa s Prinorske ima. Poleg tega pa se je izkazal rezervni vratar Bronxov, ki je v ključnih trenutkih ustavil projektile PLAVI-h.

Denis Govekar je proti koncu srečanja ponovno pokazal nekaj vrhunskih posredovanj. Nečemer je znižal na 3:6, Krnc pa postavil končni rezultat 4:7.

Izjave po tekmi:

Zahvala sponzorju tekme podjetju GEN-I. Hvala vsem navijačem, simpatizerjem, podpornikom kluba ter ostalim sponzorjem, ki nas podpirajo že vrsto let. KMN Sevnica bo obstal in delal naprej, da se v naslednji sezoni vrnemo še močnejši.

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *