KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Sevnica (pre)hitro končala sezono

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔27.marec 2017
Sevnica (pre)hitro končala sezono

Škofijski Bronx je tudi v Sevnici prišel do zmage in se uvrstil v polfinale 1. Slovenske futsal lige, kjer jih čaka FC Litija.

Varovanci Mitje Jonteza so poskušali izsiliti še tretjo tekmo, ki bi odločala o potniku v polfinale, vendar se ni izšlo. Začetek tekme je bil obetaven, saj je Martićeva žoga že šla mimo vratarja, končala pa v vratnici. Izkušeni gostje so nato kaznovali vsako napako Posavcev. Povedli 0:1, 1:2 in s prednostjo 2:3 odšli na odmor. Oba zadetka za domače je prispeval Beno Govekar. V prevem polčasu je bil izključen prvi vratar Bronxov Alen Mordej. Z brutalnim naletom je zbil Jana Nečemra izven svojim vrat.

Hladen tuš za domače je sledil že v prvih minutah nadaljevanja, saj je Zajc povišal na 2:4. Jontezovi četi igra ni stekla. Bili so srčni, borbeni, požrtvovalni, pustili srce na igrišču, žal pa so tokrat prevagale izkušnje, ki jih ekipa s Prinorske ima. Poleg tega pa se je izkazal rezervni vratar Bronxov, ki je v ključnih trenutkih ustavil projektile PLAVI-h.

Denis Govekar je proti koncu srečanja ponovno pokazal nekaj vrhunskih posredovanj. Nečemer je znižal na 3:6, Krnc pa postavil končni rezultat 4:7.

Izjave po tekmi:

Zahvala sponzorju tekme podjetju GEN-I. Hvala vsem navijačem, simpatizerjem, podpornikom kluba ter ostalim sponzorjem, ki nas podpirajo že vrsto let. KMN Sevnica bo obstal in delal naprej, da se v naslednji sezoni vrnemo še močnejši.

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *