KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Sevnica v POLFINALU 1.SFL

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔23.marec 2018
Sevnica v POLFINALU 1.SFL

Na drugi četrtfinalni tekmi končnice za prvaka so sevniški kratkohlačniki še v drugi premagali favorizirano ekipo Bronxa in se tako senzacionalno uvrstili med 4 najboljše ekipe v Sloveniji.

Uvodne minute so nakazale, da gre za velik vložek obeh ekip. Čutiti je bilo nervozo na obeh straneh, nihče ni želel veliko tvegati, bilo je nekaj nepovezane in raztrgane igre. Škofjoti so prevzeli posest žoge, PLAVI pa so se postavili v svojo zaščitni znak v obrambi. Pretili so iz protinapadov. Rumene pa so poskušali iz prekinitev. Na zadetek smo čakali vse do 10. minute, ko je sledila bliskovita tranzicija iz obrambe v napad. Nečemrova podaja je našla Martića, ta pa s hladnokrvnim strelom žogo pospravil v mrežo.

Broxi so še naprej imeli posest. Kar je šlo v okvir vrat je reševal Denis Govekar, kar nekaj strelov pa je zgrešilo cilj. Posavska obramba je v prvem polčasu zadržala prednost do polčasa. Ponudila se je možnost da bi bil rezultat še višji, vendar je Beno Govekar zgrešil vrata po podaji Martića.

V drugem polčasu so Primorci stopili na žogo. Taktično gradili napade, vendar jim tokrat ni steklo. Po dveh bliskovitih akcijah so domači preko Martića in Račiča pobegnili na 3:0. Razbranil pa se je tudi Denis Govekar – sevniška hobotnica. V 25. minuti so gostje zaigrali z vratarjem v polju. Po šistih minutah igre prišli do prvega zadetka. To pa je tudi edina žoga, ki je na tej tekmi končala v posavskih vratih.

Obramba Sevnice je delovala kot dobro naoljen stroj. Timska igra, borbenost, srčnost ter fenomenalna posredovanja sevniškega čuvaja mreže je odločila današnje srečanje. Ko sta brata Govekar s skupnimi močmi žogo spravila do Nečemra, jo je ta z elegantno potezo spravil mimo Mordeja in neovirano spravil žogo v prazno mrežo. Nato se je med strelce vpisal še izjemni ”denko”. Zadnji žebelj v krsto Škofjotov pa je zabil Strnad.

Izjava in zadetki s tekme:

Zahvala vsem navijačem, ki ste se zbrali v tako lepem številu. Ponovno vabljeni na polfinalno srečanje. Kdaj? Sledite nam in zvedeli boste. Posebna zahvala sponzorju tekme CAFE CENTRALS.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *