KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

tesen poraz, Jontez ni razočaran

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔22.november 2016
tesen poraz, Jontez ni razočaran

Litiji je uspelo prekiniti zmagovalni niz Sevnice. V derbiju kroga so v napeti končnici zmagali z rezultatom 1:2. Celotno srečanje ste si lahko ogledali v neposrednem prenosu (livestream) na spletni strani Nogometne zveze Slovenija. 

foto_15

Izredno fer srečanje z veliko priložnosti na obeh straneh. Gostujoči vratar Vid Sever je bil glavni krivec, da Sevnica na odmor ni odšla s prednostjo. Na drugi strani so Litijani dvakrat zadeli.

Lepo število gledalcev je v 23. minuti drugega polčasa videlo priključek Sevnice, zadel je Krnc. Kljub poškodbi Martića se Posavci vršili pritisk in skušali priti do izenačenja. V zadnjih minutah so poskusili še z vratarjem v polju. Zaslužili so si točko, vendar žogo niso spravili v gol.

foto_18

FC Litija se je pomaknila stopničko višje, PLAVI pa so še vedno visoko na tretjem mestu prvenstvene lestvice.

Zadetki vseh srečanj 1.SFL:
https://www.youtube.com/watch?v=x9syyRZR6xM

U19 v dveh tekmah 4 točke
Mlajši mladinci so najprej v četrtek na gostovanju v Rogatcu iztržili veliko točko. Trikrat so se znašli v zaostanku in se trikrat preko Habinca vrnili v igro. V nedeljo je sledila še tekma s trenutno vodilno ekipo v tej skupini Kebelj iz Oplotnice. Sevnica se je ponovno znašla v zaostanku. Po uigrani akciji je David Resner izid poravnal. Ključni trenutek se je zgodil v drugem polčasu, ko je igralec Keblja prejel drugi rumeni karton in bil primoram predčasno pod tuš. Habinc je izkoristil igro z igralcem več. Sevniška obramba je do konca zdržala vse nalete gostov in tako prišla do zmage 2:1.dsc_0237

U13 nadaljuje brez poraza
S Ptuja se s polnim izkupičkom točk vračajo naši najmlajši (U13). Več kot ducat zadetkov je dosegel Niki Radovič. Zmagali so ŽNK Celje, KMN Slovenske Konjice ter lanskega zmagovalca v tem tekmovanju FC Ptuj.

dsc_0275

 

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

1.SFL. v Rogaški brez možnosti

1.SFL. v Rogaški brez možnosti (0)

Po 12. kolu 1. slovenske futsal lige Sevnica ostaja na 6. mestu prvenstvene lestvice. Že drugič v 14. dneh se je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *