KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

tesen poraz, Jontez ni razočaran

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔22.november 2016
tesen poraz, Jontez ni razočaran

Litiji je uspelo prekiniti zmagovalni niz Sevnice. V derbiju kroga so v napeti končnici zmagali z rezultatom 1:2. Celotno srečanje ste si lahko ogledali v neposrednem prenosu (livestream) na spletni strani Nogometne zveze Slovenija. 

foto_15

Izredno fer srečanje z veliko priložnosti na obeh straneh. Gostujoči vratar Vid Sever je bil glavni krivec, da Sevnica na odmor ni odšla s prednostjo. Na drugi strani so Litijani dvakrat zadeli.

Lepo število gledalcev je v 23. minuti drugega polčasa videlo priključek Sevnice, zadel je Krnc. Kljub poškodbi Martića se Posavci vršili pritisk in skušali priti do izenačenja. V zadnjih minutah so poskusili še z vratarjem v polju. Zaslužili so si točko, vendar žogo niso spravili v gol.

foto_18

FC Litija se je pomaknila stopničko višje, PLAVI pa so še vedno visoko na tretjem mestu prvenstvene lestvice.

Zadetki vseh srečanj 1.SFL:
https://www.youtube.com/watch?v=x9syyRZR6xM

U19 v dveh tekmah 4 točke
Mlajši mladinci so najprej v četrtek na gostovanju v Rogatcu iztržili veliko točko. Trikrat so se znašli v zaostanku in se trikrat preko Habinca vrnili v igro. V nedeljo je sledila še tekma s trenutno vodilno ekipo v tej skupini Kebelj iz Oplotnice. Sevnica se je ponovno znašla v zaostanku. Po uigrani akciji je David Resner izid poravnal. Ključni trenutek se je zgodil v drugem polčasu, ko je igralec Keblja prejel drugi rumeni karton in bil primoram predčasno pod tuš. Habinc je izkoristil igro z igralcem več. Sevniška obramba je do konca zdržala vse nalete gostov in tako prišla do zmage 2:1.dsc_0237

U13 nadaljuje brez poraza
S Ptuja se s polnim izkupičkom točk vračajo naši najmlajši (U13). Več kot ducat zadetkov je dosegel Niki Radovič. Zmagali so ŽNK Celje, KMN Slovenske Konjice ter lanskega zmagovalca v tem tekmovanju FC Ptuj.

dsc_0275

 

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *