KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

trojček Nečemra, Sevnica pod vrh 1.SFL

0 Comments 📁 1. SFL, 1. SFL posnetki 🕔05.november 2016
trojček Nečemra, Sevnica pod vrh 1.SFL

Posavci nadaljuje svoj zmagovalni pohod. Tokrat so v 5. kolu 1. Slovenske futsal lige  na kolena spravili ekipo Benedikta z rezultatom 4:2.

Domači so pričeli s standardno postavo Krnc, Martić, Račič, Nečemer ter Govekar v vratih. 14 minuta se je pisala, ko so Sevničani kar dvakrat premagali mladinskega reprezentanta v vratih gostov. V glavni vlogi pa Nečemer, prvič z asistenco do Martića, ki je prislalomiral do gola, drugič pa z atraktivnim zadetkom s peto. Tresla sta se okvira vrat. Lovrenčič je imel več dela kot Govekar.

Varovanci trenerja Jonteza bi že na odmor morali oditi, z večjo prednostjo, vendar je zatajila realizacija, ki se je nadaljevala v drugem polčasu. Domači so Benediktu dovolili, da se v 32. minuti vrne v igro, saj je Senekovič s projektilom izenačil na 2:2. Sledile so vroče minute. Zadetek je visel v zraku. Klemenčiča je v obup spravljal domači vratar. Zadeli so tudi vratnico. Potem pa je Nečemer sprožil ”špičko”, ki je med nogami Lovrenčiča našla pot do gola.

V zadnji minuti so gostje poskušali še z vratarjem v polju, vendar niso bili uspešni. Za nameček se je prvega hat-trika v sezoni veselil Nečemer, ki je zadel dve sekundi pred koncem tekme.

DSC08852Trenutno se KMN Sevnica nahaja na 2. mestu prvenstvene lestvice. Točko več ima le aktualni državni prvak Proen Maribor.

zadetki in izjave s tekme:

U13

Selekcija U13 se je odpravila v Voličino, kjer so odigrali dve tekmi. Najprej so se pomerili z vrstniki iz KMN Tomaža in jim natrosili 20 zadetkov prejeli pa nobenega.

14925615_964205807018449_2327116990906780593_n
Dober izziv pa so našli v ekipi KMN Meteorplasta, kjer so se trikrat vrnili po zaostanku in to se je zgodilo v zadnji minuti, ko so padli kar trije zadetki. Končalo je 5:5.

Čestitke fantom za prikazano igro. Užitek jih je spremljati.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *