KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

turnir nogobikcev

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔05.december 2017
turnir nogobikcev

V soboto se je v športni dvorani Leskovec odvijal prvi turnir Nogobikcev za letošnjo sezono. Tekmovanje je bilo razdeljeno na dva dela, in sicer v prvem delu so nastopili otroci od 2. do 3. razreda, ki so se letos prvič priključili Nogobikcem (začetniki). Drugi del pa je bil tekmovalne narave, saj so ekipo sestavljali po kvaliteti najboljši fantje v svoji regiji.

Občino Sevnica so v prvem delu zastopale, kjer je nastopilo 16 zasedb iz celotnega Posavja, 4 ekipe in sicer, Blanca, Sevnica 1, Sevnica 2 ter Krmelj. Polne tribune so v navijaškem vzdušju podpirale svoje junake na leskovškem parketu. Bilo je veliko zadetkov, lepih potez in borba za vsako žogo. Ekipe so zbirale točke in na koncu so se razdelile diplome.

Največ točk je zbrala ekipa Sevnica 1, ki je po tej razporeditvi zasedla prvo mesto. Ekipo so sestavljali Brin Hreščak, Mark Hostnik, Nik Vovk in Svit Medved.

Blanca je zasedla tretje mesto, ki so nastopili v postavi Samo Pavlič, Jan in Gal Dolmovič, Jakob Stritar ter Luka Ajster. Jan Dolmovič je bil najstrelec turnirja in za darilo preje novo žogo.

Sevnica 2 v zasedbi Tai Požeg, Aljaž Žgajner, Tijan Borovac, Vito in Sofija Motore so po osvojenih točkah zasedli 7. mesto.

Krmelj pa je bil 9-ti.

Hvala vsem otrokom in staršem za lepo vzdušje in lep dogodek.

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *