U10 in U11 sezona 2019/20

Fantje rojeni leta 2009, 2010 in 2011 bodo v sezoni 2019/20 vadili na dveh lokacija.

 • ob ponedeljkih in četrtkih na igrišču z umetno travo v Drožanjski ulici Sevnica s pričetkom ob 17:00 uri do 18:30 ure. Občasno bodo treningi potejkali tudi na travnatem igrišču na Logu v dogovoru s strenerjem Juretom. V zimskem času se bodo preselili v dvorane. Jure Pompe ter Mihajlo Šljivić sta trenerja omenjene skupine,
 • ob ponedeljkih in četrtkih na igrišču z umetno travo pri OŠ Tržišče s pričetkom ob 17:00 uri do 18:30 ure. Trener Denis Poljanc ter Luka Pirc.

Obvezna oprema na treningih:

 • kopačke,
 • žoga velikost 4,
 • ščitniki,
 • bidon,
 • bela majica, oblačila primerna vremenskim razmeram (naročeno),
 • spodnji in zgornji del trenirke ob hladnejših dnevih (naročeno),
 • anorak za primer rahlega dežja (naročeno).

Fantje naj imajo na treningih s seboj torbo z rezervno opremo za primer rahlega dežja (rezervne kose oblačil, čevlje ali teniske in brisačo), ki jo bodo pustili na suhem (v avtu od trenerja).

Priporoča se, da fantje na umetni travi nosijo nogometne čevlje z mehkimi, usnjenimi in majhnimi čepki, ki imajo praviloma blažilni vložek pod podplatom, ne pa s klasičnimi nogometnimi čevlji s plastičnimi, trdimi oprijemki.

Prvenstvene tekme

Nastopamo v MNZ Ligi Starejši cicibani U11 B skupina (letniki 2009 in 2010) pod imenom KMN Sevnica zdvemi ekipami istočasno. Organizirane bodo prijateljske tekme za vsako kategorijo posebej. Treninge in tekme bosta vodila Jure Pompe in Mihajlo Sljivić.

Povezava do spletne strani MNZ Celje:
http://www.mnzcelje.com/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1108#

Kanala komuniciranja

Koordinator bo s starši komunicirali preko telefonskih številk, preko te spletne strani ter preko elektronske pošte. Obvestila glede treningov/tekem boste dobivali na SMS, večje količine informacij pa bodo objavljene na tej spletni strani, za kar boste obveščeni preko SMS-ja ali elektronske pošte. Tedenski načrt aktivnosti za tekoči teden bo poslan po SMS-ju takoj ko bo znan.

Prevozi

V kolikor bomo imeli za prevoz na tekme možnost kombijev bomo na ligaške tekme potovali s kombiji. V kolikor ima kateri starš možnost pomagati pri vožnji je dobrodošlo. Na prijateljske tekme boste praviloma za prevoz poskrbeli starši.

Cilji selekcije

 • osebnostni razvoj nogometašev,
 • telesni razvoj nogometašev, ki začenjajo pospešeno rasti in skrb za svoje telo (vpeljevanje preventivnih vaj v trening in izvajanje razteznih vaj),
 • nogometni cilji – da individualne kvalitete nadgradimo in slabosti odpravimo oziroma z minimiziramo (treningi v manjših skupinah ob ponedeljkih). Igrati organiziran nogomet, ki bo imel rep in glavo, ter na koncu koncev pustiti nekaj prostora za kreacijo in svobodo igralcev, vendar v dovoljenih okvirih,
 • vsako tekmo si kot pravi športniki želimo zmagati, a ker gre tu za razvoj in vzgojo otrok ne bo zmaga primarni cilj,
 • starši in ostali podporniki svoje otroke s tribun le spodbujajte, od njih zahtevajte fair-play odnos do vseh v nogometni družini in borbenost – dajanja taktičnih navodil fantom pa se vzdržite, ker je to domena trenerjev in bi morebitna dodatna vaša navodila fante lahko tudi zmedla.

Starši

Prav tako kot vi starši si tudi trenerji želijo za vašega in vsakega drugega otroka najboljše. Trenerji niso le trenerji ampak poleg vas, šole in in drugih vzgajamo otroke v najboljši veri in po najboljših močeh. Za dobro in nemoteno delo potrebujejo svoj prostor in mir, zato vas naprošamo, da ste na tekmah v koži navijača oz. podpornika in ne trenerja. V primeru, da imate kakšen predlog oz. opažanja so trenerji odprti za normalno, odraslo komunikacijo.

Kontakti:
Trener: Jure Pompe
GSM: 041 522 982

Trener: Mihajlo Sljivić
GSM: 040 208 443