KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

U13: iz -2 na +2

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔25.marec 2018
U13: iz -2 na +2

Fantje do 13 let, ki zastopajo barve KMN Sevnica, so tudi tokrat prikazali vrhunsko predstavo. PLAVI so po začetnem krču počasi stopnjevali pritisk proti vrstnikom s Ptuj. Znašli so se v zaostanku 0:2. Pomembnost tekmi jim je malo prišla pod kožo, kar je bilo čutiti v igri. Gostujoči vratar je zaustavil nekaj nevarnih strelov Jake Potočnika, tudi dva strela iz 10-tih metrov. V zadnji minuti pa je sledil ”coast to coast” domačega kapetana, ki je na koncu preigral še vratarja za znižanje izida.

Zadetek je mlade Posavce predramil in so na začetku drugem polčasu hitro izenačili preko Luke Kržana. Med sevniškimi vratnicami je stal Val Medved, ki je v kriznih trenutkih reševal domača vrata. Ponovno so PLAVI s kombinatorično moštveno igro spravljali žogo za hrbet Ptujčanov. V 26. minuti je Jaka Potočnik izvedel udarec iz prostega strela in s pravo granato popeljal svojo ekipo do vodstva.

Urban Bračun in Lan Milanovič sta suvereno zaustavljala napade ekipe iz mesta kurentov. Svoje vragolije je pokazal Tai Meze, ki gre po stopinjah ”Ricardinhnja”. Temu sta se pridružila tudi Nik Pirc in Gal Golob. Svojo priložnosti na tekmi nista dobila vratarja Andraž Sotelšek in Samo Omerzu, ki sta svojo energijo umerjala v bodrenje domače ekipe.

Sevniški vratar je v 36. minuti vpisal prvo asistenco za zadetek, ko je vrgel dolgo žogo v napad, kjer jo je Jaka Potočnik spretno spravil mimo gostujoče vratarja. Proti koncu so domači imeli številčnejšo premoč, saj je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Domen Brumec. PLAVI so stopili na žogo, saj so hoteli zadržati prednost dveh zadetkov, kar jim je na koncu tudi uspelo.

Zadetki s tekme:

Povratna tekma je na sporedu v soboto 31.3.2018 ob 17 uri v dvorani Športnega centra Ptuj.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

Zaključek 23. futsal sezone

Zaključek 23. futsal sezone (0)

DOBOVEC PRVAK Z dvema goloma Aleša Marota je Dobovec Pivovarna Kozel prišel do zmage 2:0 proti Litiji in tako do skupnega

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *