KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

U13 zanesljivo v četrtfinale

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔29.januar 2018
U13 zanesljivo v četrtfinale

Po 15-tih tekmah Državnega futsal prvenstva v kategoriji do 13 let, so najmlajši člani KMN Sevnica zbrali 33 točk. Ravno toliko zadetkov je prispeval kapetan Jaka Potočnik Čuber. Glede na razplet v zadnjem 8. krogu, kjer Sevnica počiva, bo znano kdo bo nasprotnik PLAVIH v četrtfinalu.

7. krog je bil odigran v dvorani Benedikt. Najprej so nasproti Posavcem stali vrstniki s Ptuja. Sevniška vrata je zaklenil Samo Omerzu in na koncu je bilo teniških 6:0. Na drugi tekmi so fantje dosegli še pet zadetkov več kot na prvi tekmi in z zmago 11:1 končali redni del tekmovanja. Pred zadnjim krogom zasedajo 1. mesto.

Zabeležili so 11 zmag in 4 poraze. Dosegli 103 zadetke, prejeli pa samo 24. Podrobno statistiko najdete tukaj: http://www.nzs.si/tekmovanja/?action=klub&id_kluba=544&id_menu=743

V končnici se igrata dve tekmi ena doma in druga v gosteh. Ekipa, ki je boljša v seštevku obeh tekem, napreduje v polfinale.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *