KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

U18: ”ducat” zadetkov na derbiju skupine A

0 Comments 📁 U18 🕔18.januar 2014
U18: ”ducat” zadetkov na derbiju skupine A

V 7.kolu Državnega prvenstva domači malonogometaši nisi uspeli presenetiti favorizirane goste, ki so že v prvem polčasu rešili vprašanje o zmagovalcu.

KMN SEVNICA : KEBELJ MIBUS PREVOZI 4:8 (0:4)

Sevničani so v uvodnih minutah s presingom presenetili goste iz Oplotnice, ki niso znali povezati svoje igre. Nato so Kebeljčani uspeli vzpostaviti ravnotežje in v šesti minuti uspešno izvedli šestmetrovko. Po prejetem zadetku so se gostitelji priigrali tri zrele priložnosti, vendar niso uspeli zadeti. Gledali smo pravo moško igro, napake v domači obrambi pa so gostom omogočile, do so še trikrat premagali domačega vratarja.

V drugem polčasu je Ulčnik iz prostega strela znižal rezultat. Sevničani so vse stavili v napad, gostje pa so unovčili svoje znanje in izkoristili luknje v domači obrambi ter poslali še štiri žoge mimo rahlo poškodovanega Pečnika. Za domače so zadeli še Kolman in Tomažin, iz 10-metrovke pa ji bil uspešen Ulčnik.

V kadru so bili:
David Pečnik, Nik Golobič Likar, Jan Mlakar, Blaž Klenovšek, Alen Vidergar, Rok Ulčnik, Urban Kolman, Goran Janković, Urban Šribar, Tim Tomažin

KMN Sevnica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *