KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

U18: kadeti vknjižili prvo zmago

0 Comments 📁 U18 🕔11.november 2013

V 3. kolu Državnega prvenstva U18 skupina A sta se v sevniški dvorani pomerila domača Sevnica in KMN Imeno. Ob odličnih obrambah Pečnika in na krilih Ulčnika so točke ostale doma.

KMN SEVNICA : KMN IMENO 5:2 (2:0)

Tekmo so pričeli Mlakar (kapetan), Ržen, Vidergar, Ulčnik ter Pečnik na vratih. Domačini so postavili visoko obrambo in z agresivnim pokrivanjem prisili nasprotnika v napake. Eno od teh je v 3. minuti izkoristil Ulčnik za prvo vodstvo. Isti igralec se je ponovno vpisal med strelce v 12. minuti. Sevniški čuvaj mreže je z odličnimi obrambami preprečil, da bi goste prišli do zadetka v prvem polčasu.

Drugi polčas so bolje začeli gostje, saj so izkoristili zmedo v vratarjevem prostoru in znižali rezultat na 2:1. Domačini so si priigrali številne priložnosti za zadetek. Vidergar je v 28. minuti le uspel premagati gostujočega vratarja. Dve minuti zatem je sevniška obramba ponovna zaspala in Pečnik je moral še drugič v svojo mrežo po žogo. Po minuti odmora so se domačini zbrali in v minuti dosegli dva zadetka. Prvega in tretjega na tekmi je prispeval Ulčnik. V naslednjem napadu pa je dvojno podajo izkoristil Klenovšek in postavil končni rezultat.

Ekipo so sestavljali:
Urban Kolman, Goran Janković, Tim Tomažin, Blaž Klenovšek, Urban Šribar, David Pečnik, Jan Mlakar, Klemen Ržen, Rok Ulčnik, Alen Vidergar.

Lestvica U18 A

Mesto

Klub

Tekem

Z

N

P

Goli

Točke

 

1. Kebelj Mibus prevozi 3 3 0 0 17:5 9  
2. KMN Olimp Celje 2 1 1 0 7:4 4  
3. KMN Sevnica 3 1 1 1 10:8 4  
4. KMN Imeno 2 0 0 2 2:10 0  
5. Dobovec Trgovine Jager 2 0 0 2 4:13 0  
Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *