KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

U21: mladinci prehiteli sireno do nove zmage

0 Comments 📁 U18 🕔20.januar 2014
U21: mladinci prehiteli sireno do nove zmage

V 6. krogu državnega prvenstva U21 med Sevnico in Dobovcem smo videli kar 11. zadetkov. Tekmo je v zadnjih trenutkih odločil Škorić s svojih hat-trickom.

KMN SEVNICA : KMN DOBOVEC 6:5 (3.2)

Tekma se ni začela po željah domačinov, saj so v sedmi minuti zaostajali že z 0:2. Sevničani so si priigrali ogromno priložnosti, vendar do 12 minute niso uspeli zatresti mreže. Nato pa trije zadetki v dveh minutah. Med strelce so se vpisali Krnc, Škorić in Nečemer. Do konca polčasa se rezultat ni spreminjal.

V drugem polčasu so gostitelji nadaljevali z neučinkovitimi napadi, žoga pa je nekajkrat končala v vratnicah. Ekipa Dobovca je na tekmi nastoplia samo s šestimi igralci, vendar so v drugem polčasu dosegli tri zaporedne zadetke in v 31. minuti vodili že 3:5. Sevničani pa so ponovno pokazali svoj karakter in se v naslednji minuti preko Škorića ponovno vrnili v igro. Gostom se je poznala manjša utrujenost, kar je dve minute pred koncem izkoristil Krnc in poravnal rezultat. Nepopustljivost Škorića pa je v 20 sekund pred koncem prinesla novo sevniško zmago.

Igralci na tekmi:
Domen Krnc, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Irnes Škorić, Amadej Seničar, Alen Drapić, Rok Ulčnik, Jernej Jazbec, Sebastijan Šribar, Žan Tomažič, Aljaž Kugler.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *