KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

0 Comments 📁 1. SFL, U18, U21, Uncategorized 🕔17.oktober 2016
Uspešno v pokalu, pričela tekmovanja mladih

Ta vikend so bila na sporedu srečanja 1/8 slovenskega pokala zadnja leta imenovan pokal Terme Olimia. Sevnica je srečanje dobila z rezultatom 4:0 in se tako uvrstila v četrtino finala.

mlinsesevnicaČeta Mitje Jonteza, tokrat v celotni beli odpravi, je pričela v postavi Krnc, Martić, Račič, Kranjčevič ter Denis Govekar na vratih. Na semaforju je tekla 5. minuta, ko je bliskovito akcijo zaključil Račič. Dve minuti zatem je po samostojnem prodoru zadel Krnc. Rezultat polčasa pa je postavil Martić po domiselni akciji iz prostega strela.

Domačini so v drugem polčasu bili bolj konkretnejši in nevarnejši kot v prvem delu. Sevniška hobotnica ” Denko” je bil dobro razpoložen in ponovno ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. Posavci so rutinirano tekmo pripeljali do konca. V zadnji minuti je zadel Martić.

Reportaža s tekme:

U13 zabeležil  tri zmage

Sevnica je v soboto 15.10.2016 gostila prvi turnir v kategoriji do 13 let. S svojo igro so navdušili, zabeležili tri zmage in sicer proti Proen Mariboru 5:0, proti Benediktu 10:0 in proti dekletom iz ŽNK Celje 14:1.

U13Turnirji naj bi se vrstili na 14 dni.

Slaba predstava U19

Tudi v tekmovanju do 19 let je Sevnica igrala doma. Domači fantje se nikakor niso znašli na prvi tekmi. V prvem polčasu zadetkov nismo videli. V drugem pa so najprej zadeli gostje. Borbeni Lužar je v 34. minuti izenačil, minuto zatem pa so gostje ponovno vodili. Sledil je projektil Klenovška za drugo izenačenje na tekmi. V isti minuti pa so ŠD Mlinše preko 10 metrovke prišle do zmage.

U19Naslednja tekma je na sporedu v nedeljo 23.10.2016 ponovno doma z ekipo KMN Sveta Trojica.

 

 

 

 

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *