KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

V zadnjih dveh kolih brez točk

0 Comments 📁 1. SFL 🕔01.marec 2016
V zadnjih dveh kolih brez točk

16. in 17. kolo 1. Slovenske futsal lige projektantom ni prinesel želenih točk.

Proti Puntarju so bili v vlogi favorita. Začetek tekme je veliko obetal, saj je dvojno podajo s Krncem izkoristil Martić in s preigravanjem vratarja domače povedel v vodstvo. Že v naslednji minuti so gostje izenačili. Prvi strel je Govekar še uspel ukrotiti, žoga pa se je odbila do gostujočega igralca, ki je z malo sreče rezultat poravnal.

KMN_Sevnica(484)

Projektanti so si ponovno priigrali veliko priložnosti, gostujoči vratar pa je bi v odlični dnevni formi. Uporniki so se osredotočili na branjenje na svoji polovici ter na protinapade. Pešec je 29. minuti poskušal izbiti žogo v svojem kazenskem prostoru, vendar je s svojim posredovanjem prelisičil Govekarja in gostje so povedli.

KMN_Sevnica(515)

Sledilo je obleganje Puntarjevih vrat. Blizu zadetka sta bila Nečemer ter Račič. Slednji je zatresel vratnico. Nato so Tolminci izvedli bliskovit protinapad. Sevničani se niso uspeli pravočasno vrniti v obrambo in gostje so pobegnili na dva zadetka prednosti.

KMN_Sevnica(259)

Trener domačih Jože Gačnik je zaigral z vratarjem v polju. Račič je uspel zadnji minuti uspel znižati rezultat. Do želene pike pa je zmanjkalo časa. Ostalo je pri rezultatu 2:3 za upornike.

 

Teden dni kasneje je sledila tekma z aktualnimi državnimi prvaki KMN Dobovec Pivovarna Kozel. Ponovno odličen začetek tekme, kjer je  Krnc projektante popeljal v vodstvo. V drugem delu prvega polčasu so kozli uspeli rezultat obrniti v svojo korist. Svojo premoč so kronali v drugem delu. Omeniti je potrebno še, da je bil Martić izključen za voljo dveh rumenih kartonov. Pešec in Račič sta uspela omiliti poraz za končnih 7:3 za Dobovec.

O3FVkPkGITfU9uvLZyEEWuWwl0F0_UMS0cqdTor411U

Jože Gačnik, trener Potočja projektiranje Sevnica:
„To je bila izredno lepa tekma. Moja ekipa je igrala izredno lepo, ob polčasu bi lahko vodili tudi mi. V drugem delu je prišla do izraza izkušenost domačina.

Kljub temu da Sevnica ni uspela osvojiti točk v zadnjih dveh srečanjih se še vedno nahajajo na 5. mestu 1. SFL.

KMN_Sevnica(592)

Sedaj je na sporedu zaključni turnir pokala Terme Olimia, kjer Sevnici letos ne bo, saj so v četrtfinalu izpadli proti KMN Dobovcu Pivovarni Kozel. 11.3.2016 pa bo na sporedu še zadnje kolo rednega dela 1.SFL, kjer bo Sevnica gostila zadnje uvrščene Kixe iz Ajdovščine.

tekst: Tomaž Blatnik
foto: Aleš Štricelj

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *