KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Zadnja tekma prvega dela 1.SFL

0 Comments 📁 1. SFL 🕔30.oktober 2017
Zadnja tekma prvega dela 1.SFL

1.SFL
Na sporedu so še zadnja srečanja prvega dela 1.SFL. PLAVI so zbrali 8 točk in zasedajo 6. mesto. Mitja Jontez s svojimi fanti še lovi pravo formo, saj je trenutno preveč nihanja v igri od tekme do tekme. Popraviti bo potrebno realizacijo in nadeja se do bodo to popravili v prihajajočih tekmah ter da bodo v končnici ”tapravi”. Novinec Staš Kazić se je dobro vklopil v sevniški sistem igre, svoje izkušnje pa bo dodal še povratnik Mitja Drame.

Sevnica bo v zadnjem kolu na domačem parketu odigrala tekmo z Benediktom, ki zaseda dve mesti za njo. Fantje so v prejšnjem kolu po zaostanku 2:0 pokazali pravi karakter in s petimi zaporednimi zadetki prišli do pomembnih točk.

Z dobro igro želijo pred domači navijači do novega kompleta točk. Vabljeni, da se v petek 3.11.2017 ob 19:53 zberemo v Športni dvorani Sevnica in podpremo naše fante.

MLADI
S tekmovanji so pričele tudi vse ostale mlajše selekcije. S turnirja iz Voličine se ekipa U13 vrača z dvema zmagama. Fantje do 15 let so po trdem boju v domači dvorani uspeli premagati ekipo Ptuja. Mlajši mladinci (U19) pa po štirih kolih še lovijo svoje prve točke.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage

Martić do hat-tricka, Sevnica do zmage (0)

Sevniški kratkohlačniki so v drugem polčasu strli odpor žilavega Benedikta in si priigrali 11. točko v letošnji sezoni. Domača vrsta ni

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *