KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Zadnja tekma prvega dela 1.SFL

0 Comments 📁 1. SFL 🕔30.oktober 2017
Zadnja tekma prvega dela 1.SFL

1.SFL
Na sporedu so še zadnja srečanja prvega dela 1.SFL. PLAVI so zbrali 8 točk in zasedajo 6. mesto. Mitja Jontez s svojimi fanti še lovi pravo formo, saj je trenutno preveč nihanja v igri od tekme do tekme. Popraviti bo potrebno realizacijo in nadeja se do bodo to popravili v prihajajočih tekmah ter da bodo v končnici ”tapravi”. Novinec Staš Kazić se je dobro vklopil v sevniški sistem igre, svoje izkušnje pa bo dodal še povratnik Mitja Drame.

Sevnica bo v zadnjem kolu na domačem parketu odigrala tekmo z Benediktom, ki zaseda dve mesti za njo. Fantje so v prejšnjem kolu po zaostanku 2:0 pokazali pravi karakter in s petimi zaporednimi zadetki prišli do pomembnih točk.

Z dobro igro želijo pred domači navijači do novega kompleta točk. Vabljeni, da se v petek 3.11.2017 ob 19:53 zberemo v Športni dvorani Sevnica in podpremo naše fante.

MLADI
S tekmovanji so pričele tudi vse ostale mlajše selekcije. S turnirja iz Voličine se ekipa U13 vrača z dvema zmagama. Fantje do 15 let so po trdem boju v domači dvorani uspeli premagati ekipo Ptuja. Mlajši mladinci (U19) pa po štirih kolih še lovijo svoje prve točke.

AJDE SIUNCA

Share this article with friends

Similar Articles

točka iz Maribora

točka iz Maribora (0)

PLAVI so tudi proti aktualnim državnim prvakom prišli do točke. Po prvem polčasu je kazalo na polen izkupiček, saj je

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *