KMN Sevnica

Uradna stran futsal kluba Potočje projektiranje Sevnica

Novice

Zaslužene kolajne U13

0 Comments 📁 Uncategorized 🕔16.april 2018
Zaslužene kolajne U13

14. aprila 2018 se je zaključilo državno tekmovanje v futsalu do 13 let. Zmagovalec je Meteorplast Ljutomer, ki je v skupnem finalnem seštevku bil boljši od FC Ptuj, PLAVIM pa so okoli vratu zasijale bronaste kolajne.

Na prvi tekmi med Sevnico in NK Ribnico smo videli izenačeno tekmo. Mladi Posavci so s težavo našli pot do zadetka, motivirani in borbeni gostje iz dežele suhe robe, pa so s hitri proti napadi nižali rezultata. Na povratnem srečanju pa smo videli enosmerni promet. Srečanje je bilo odločeno v prvih treh minutah. Do polčasa je bil bil rezultat pravljičnih 0:7.

Ribnica si je želela popraviti vtis pred svojimi navijači in so v drugem polčasu kaj kmalu dosegli dva zadetka. PLAVI so nato stopili na žogo, strnili svoje vrste in postavili končni rezultat 2:10.

Jaka Čuber Potočnik je na tej tekmi dosegel 5 zadetkov in na koncu tekme prejel pokal za najboljše strelca.

Na tem mestu zahvala NŠ NK Krško ter trenerjem, ki so nam omogočili sodelovanje na področju mladinskih selekcij, katerega si želimo tudi v prihodnosti. Velika hvala vsem staršem, ki ste bili in uživali z nami na in ob tekmah. Za bronasto ekipo Sevnice so nastopili: Urban Bračun, Gal Golob, Luka Kržan, Jaka Čuber Potočnik, Samo Omerzu, Nik Pirc, Tai Meze, Lan Milanović, Val Medved, Andraž Sotelšek in Nikola Ilinčić.

AJDE SIUNCA

 

Share this article with friends

Similar Articles

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej

po dveh porazih v 1.SFL optimistično naprej (0)

Fantje s Posavja so minuli teden pričeli s tekmovanjem v novi futsal sezoni. Jedro ekipe je ostalo nespremenjeno. V sevniško

Read More

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *